RAMPAGE RUMBLE ENTRANT # 7: TROUBLE MAKER IS READY TO RUMBLE!

Eerder kondigde wel al aan dat CHRISTO COHIBA een nieuwe cliënt heeft getekend. De Cubaan houdt de identiteit van zijn nieuwe cliënt nog steeds angstvallig geheim maar hij heeft ondertussen wel TROUBLE MAKER ingelicht over wie zich bij COHIBA’S CABANA zal aansluiten.

Cohiba’s nieuwe cliënt moet namelijk niet alleen voor bescherming zorgen maar ook brute kracht brengen. En uiteindelijk moet hij er mede voor zorgdragen dat de Dutch Heavyweight Championship weer terugkomt in de groep van Cohiba.

Na dit allemaal te hebben aangehoord van zijn manager is Trouble Maker weer tevredengesteld en gaat hij er vol voor om de RAMPAGE RUMBLE – op ZATERDAG 30 MAART AANSTAANDE – te winnen zodat hij een titelwedstrijd kan verdienen. Gesteund door Cohiba en hun nieuwe versterking maakt Trouble Maker ineens een goede kans als de loting van de opkomsten tenminste gunstig uitvallen.

De vraag is echter hoe ALGEMEEN MANAGER EVA LYNN zou reageren als Trouble Maker de Rampage Rumble zou winnen en daarmee een titelwedstrijd tegen NIEUWE KAMPIOEN MICHAEL DANTE zou verdienen?

Zal Trouble Maker de Rampage Rumble op zijn naam weten te schrijven? Kom het zaterdag 30 maart aanstaande zelf aanschouwen tijdens WRESTLING RAMPAGE in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam)

  • Show Datum: zaterdag, 30 maart 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss