RAMPAGE RUMBLE ENTRANT # 8: MAX DAMON IS READY TO RUMBLE!

Je zou denken dat MAX DAMON als recent onttroonde KAMPIOEN recht zou hebben op een titelwedstrijd zodat hij de kans zou krijgen om zijn verloren kampioenschap terug te winnen. ALGEMEEN MANAGER EVA LYNN heeft hier echter andere ideeën over. Ze is namelijk van mening dat de KING OF BLING zich weer naar de top van de totempaal moet worstelen om in aanmerking voor een nieuwe titelwedstrijd te komen; en op dit moment bevind de voormalig Kampioen zich onderaan de lijst met uitdagers.

Maar daarnaast is Eva wel van mening dat Max de kans moet krijgen om een nieuwe titelwedstrijd te verdienen doormiddel van deelname aan de RAMPAGE RUMBLE. Daarom heeft ze hem dan ook officieel uitgenodigd om deel te nemen aan de MAIN EVENT van WRESTLING RAMPAGE – op ZATERDAG 30 MAART AANSTAANDE – in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).

Zal Max Damon in staat zijn om de onrecht die hem de afgelopen tijd is aangedaan weg te nemen door de Rampage Rumble op zijn naam te schrijven? Kom het zaterdag 30 maart aanstaande zelf aanschouwen tijdens WRESTLING RAMPAGE in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam)

  • Show Datum: zaterdag, 30 maart 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss