DPW BATTLEFRONT - SANTOS VERSUS TROUBLE – HIGH STAKES LADDER MATCH

Het is ondertussen geen geheim meer dat het niet botert tussen onze General Manager en Santos. De rivaliteit tussen deze twee loopt al sinds langer tijd terug maar het leek allemaal koek en ei, zeker toen Santos zich bij Eva’s Empire aansloot. En laten we niet vergeten dat Santos de High Stakes Koffer van Axl Star tijdens DPW X wist te winnen door toedoen van Eva Lynn.

Maar het is de afgelopen maanden duidelijk geworden dat Santos er een eigen agenda op nahoudt en hij is gefocust op het inzetten van de High Stakes Koffer en het winnen van de Titel! Iets wat Eva Lynn niet zint want Santos is duidelijk niet haar grote favoriet binnen haar Empire!

Tijdens High Voltage gaf Santos al aan dat wat de uitslag van de titelwedstrijd tussen uitdager Michael Dante en toenmalig Kampioen Max Damon ook zou zijn, hij was van plan om zijn titelwedstrijd op te eisen.

Toen Santos nadat Dante Max op controversiële wijze had verslagen ook daadwerkelijk naar de ring kwam om zijn titelwedstrijd op te eisen ging Eva helemaal door het lint. In de chaos die toen ontstond sloeg Santos Dante neer met zijn High Stakes Koffer en werkte hij samen met Max de leden van Eva’s Empire de ring uit.

Tijdens Wrestling Rampage liet Eva Lynn zien dat ze niet zomaar met zich laat sollen. Ze nam de beslissing dat Santos de Rampage Rumble als eerste moest beginnen. En ze zetten ook nog een prijs op de hoofd van de Rotterdammer! De persoon die Santos zou uitschakelen zou rijkelijk worden belooft! Santos werd uiteindelijk door Trouble Maker de ring uit gewerkt.

We kunnen nu bekend maken welke beloning Trouble hiermee verdiend heeft! Santos moet tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront namelijk zijn High Stakes Koffer op het spel zetten! En niet in zomaar een wedstrijd, maar in een Ladder Match!

De Koffer zal boven de ring worden opgehangen en de worstelaar die hem weet te bemachtigen door de ladder op te klimmen zal worden erkend als eigenaar van de Koffer!
Zal Santos in staat zijn om de High Stakes Koffer succesvol te verdedigen? Of weet Trouble roet in het eten te gooien en de plannen van Santos te verzieken?

Kom het zaterdag 1 juni aanstaande zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).

  • Show Datum: zaterdag, 01 juni 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss