RETURN OF THE BLACK DRAGON

Tijdens Wrestling Rampage maakte de Belgische Daniel Sparks zijn Dutch Pro Wrestling debuut in de 4Way Clash tegen Axl Star, Rami Romeo en uiteindelijke winnaar Johnny Evers. Ook nam hij deel aan de Rampage Rumble.

Algemeen Manager Eva Lynn was behoorlijk onder de indruk van de meester van Shaolin Wrestling dat ze hem op zaterdag 31 augustus aanstaande laat terugkeren naar de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam).

De Black Dragon is bezig met een uitstekende reeks. Zo wist hij de afgelopen weken met succes zijn PWA SLAM Wrestling Academy Titel met succes te verdedigen. En ook wist hij de PWS Tag Team Titels te behouden.

Een reeks aan overwinningen die hem zeker vertrouwen geeft voor een succesvolle terugkeer naar Dutch Pro Wrestling.

Het is op dit moment nog niet bekend tegen wie Daniel Sparks het op zaterdag 31 augustus tijdens Summer Showdown zal gaan opnemen. Maar onze Algemeen Manager heeft laten doorschemeren dat ze al een tegenstander voor hem in gedachte heeft!

Wordt binnenkort vervolgt!

De 2019 editie van Summer Showdown vindt plaats op zaterdag 31 augustus aanstaande in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam). Kaarten zijn te bestellen via onze webshop: http://www.dutchprowrestling.nl/shop/

  • Show Datum: zaterdag, 31 augustus 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss