“THE NOTORIOUS KID” MBM DPW BOUND

De 20-jarige Belgische worsteltalent MBM heeft de afgelopen jaren een naam voor zichzelf gemaakt in landen als Frankrijk, Duitsland en zijn thuisland België. Op 31 augustus aanstaande zal de Notorious Kid naar de Hoekstee in Hoek van Holland (Rotterdam) afreizen om zijn Nederlandse worsteldebuut te maken.

MBM stond al een tijdje bovenaan de lijst van Algemeen Manager Eva Lynn nadat hij haar scouts wist te overtuigen van zijn kunnen. En tijdens de 2019 editie van Summer Showdown zal hij zijn Dutch Pro Wrestling debuut gaan maken.

MBM is actief sinds 2015 en is onder andere getraind door de eerder dit jaar overleden worstellegende Salvatore Bellomo. Ook heeft hij getraind bij de wXw Academy in Duitsland.

Hij is voornamelijk actief in Frankrijk voor organisaties als ICWA en APC, waar hij de ring heeft gedeeld met voor DPW Fans bekende worstelaars als Rick Salem, Thiago Montero en A-Buck.

MBM heeft al laten weten dat hij er naar uitkijkt om na Belgie, Frankrijk en Duitsland ook Nederland te imponeren met zijn worstel skills.

Zie MBM live in actie op zaterdag 31 augustus aanstaande tijdens de 2019 editie van Summer Showdown in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel vandaag nog je kaarten via http://www.dutchprowrestling.nl/shop/!

  • Show Datum: zaterdag, 31 augustus 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss