AXL STAR’S CHALLENGES COHIBA’S CABANA

Tijdens Battlefront – Afgelopen juli – was het de bedoeling dat Axl Star het zou gaan opnemen tegen Carlos Roberto. Maar de geniepige Christo Cohiba had andere plannen. Hij had namelijk van Algemeen Manager Eva Lynn toestemming gekregen om de wedstrijd aan te passen, in het voordeel van zijn nieuwste client.

Axl Star moest het niet alleen tegen Carlos opnemen maar Carlos kreeg hulp van zijn manager, die legaal aan het treffen mocht deelnemen omdat de wedstrijd was veranderd in een 2-tegen-1 handicap match.

De worstelende Rockster bood dapper weerstand maar moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven doordat Carlos en Cohiba dankbaar misbruik wisten te maken van de situatie en dit slim uitspeelde.

Nadat Carlos de overwinning wist te pakken moest Cohiba toch een prijs betalen voor zijn aandeel. Axl Star trakteerde hem zijn finisher en de aangeslagen manager moest door zijn client de ring uit worden gedragen.

Vervolgens nam Axl Star de microfoon en daagde hij Cohiba’s Cabana uit tot een tag team wedstrijd tijdens Summer Showdown.

Dit keer wil Axl Star het voordeel behouden en weigert hij bekend te maken wie zijn tag team partner zal zijn op zaterdag 31 augustus aanstaande.

Wie zal de tag team partner van Axl Star zijn? En zal hij dit keer wel als overwinnaar de ring verlaten? Of heeft de geniepige Cohiba nog een verrassing achter de hand?

Kom het zaterdag 31 augustus aanstaande zelf aanschouwen in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) tijdens Summer Showdown en bestel vandaag nog je kaarten via http://www.dutchprowrestling.nl/shop/!

  • Show Datum: zaterdag, 31 augustus 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss