DANIEL SPARKS VERSUS MBM

Tijdens de 2019 editie van Summer Showdown zal de Belgische worsteltalent MBM zijn Dutch Pro Wrestling debuut maken. Tegelijkertijd keert de Belgische worsteltalent Daniel Sparks terug naar de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) nadat hij eerder dit jaar zijn debuut had gemaakt tijdens Wrestling Rampage.

Algemeen Manager Eva Lynn heeft nu bepaalt dat onze zuiderburen het op zaterdag 31 augustus aanstaande tegen elkaar mogen gaan opnemen.

Beide mogen dan uit België komen, toch is er een groot verschil. De Black Dragon is afkomstig uit de slopenwijken van Antwerpen in het Vlaamssprekende Vlaanderen. Terwijl zijn tegenstander MBM uit Namen komt wat in het Franssprekende Wallonië ligt.

Beide bewandelen een carrière-pad die tot op heden veel op elkaar lijkt. Beide begonnen hun worstel loopbaan in 2015 in België. En beide hebben training gevolgd bij de wXw Academy in Duitsland. Ook wisten beide al een aantal titels op hun naam te zetten.

Toch zijn er ook verschillen. Sparks is vooral actief in België, Duitsland en Natuurlijk Nederland. Terwijl MBM vooral zijn naam in Frankrijk aan het vestigen is. En nu gaan deze twee worstel talenten elkaar kruizen in de ring in Nederland.

Zal MBM zijn Dutch Pro Wrestling debuut extra glans geven door met de overwinning op zak terug te reizen naar België? Of zal het toch Daniel Sparks zijn die er met de winst vandoor gaat?

Kom het zaterdag 31 augustus aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2019 editie van Summer Showdown in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel vandaag nog je kaarten via http://www.dutchprowrestling.nl/shop/

  • Show Datum: zaterdag, 31 augustus 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss