KENZO RICHARDS VERSUS ANDREI IVANOV

Tijdens Battlefront deed Kenzo Richards tevergeefs een gooi naar de Dutch Heavyweight Championship van Michael Dante. Het was echter niet alleen Algemeen Manager Eva Lynn die hem dwars zat door zijn vernietigende Chops tijdens de wedstrijd te verbieden. Maar ook rivaal Aaron Achilles stond hem in de weg om de titel eindelijk voor de tweede keer te winnen.

Terwijl de scheidsrechter bewusteloos op de grond lag kwam the Prince naar de ring en viel hij Kenzo aan – tot groot genoegen van Eva. Dankzij de bemoeienis van de Belg kon Dante vervolgens gemakkelijk zijn titel behouden.

Dat Kenzo niet al te blij is met de gang van zaken is nog zacht uitgedrukt. Hij heeft de afgelopen weken tot meerdere keren geprobeerd om in contact te komen met Eva, maar onze Algemeen Manager lijkt daar niet zo veel zin in te hebben. Ondanks de grote hoeveelheid berichten die Kenzo heeft verstuurd en ingesproken weigert ze hem te woord te staan.

Kenzo heeft namelijk laten weten dat hij tijdens Summer Showdown – op zaterdag 31 augustus aanstaande in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) – een wedstrijd tegen Aaron Achilles wenst te krijgen. Aangezien Kenzo nog wat heeft recht te zetten met Aaron.

Eva Lynn weigert echter gehoor te geven aan het verzoek van Kenzo. Ze is namelijk van mening dat zij en alleen zijn, bepaalt wat er gaat gebeuren. En wie het tegen elkaar zal gaan opnemen tijdens haar shows. Zij is de baas en ze regeert met ijzeren vuist!

Daarom zet ze nu Andrei Ivanov in om Kenzo tot het zwijgen te brengen. En nog misschien nog belangrijker: om Kenzo ver bij Kampioen Michael Dante weg te houden! Want voor Aaron Achilles heeft ze iets heel anders in haar gedachte!

Het zal de eerste keer zijn dat Kenzo Richards en Andrei Ivanov elkaar een tegen een in de Dutch Pro Wrestling ring gaan treffen!

Zal Kenzo zijn onvrede met de gang van zaken op Ivanov gaan afreageren? Of weet Ivanov juist dankbaar gebruik te maken van de frustraties van Kenzo?

Kom het zaterdag 31 augustus aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2019 editie van Summer Showdown in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam). Bestel vandaag nog je kaarten via onze webshop: http://www.dutchprowrestling.nl/shop/

  • Show Datum: zaterdag, 31 augustus 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss