MAX DAMON VERSUS SEAN LUCAS

Het zit Max Damon de laatste tijd niet echt helemaal mee. Nadat hij begin jaar de Dutch Heavyweight Championship aan Michael Dante verloor heeft hij geen wedstrijd meer gewonnen. Zo wist hij de Rampage Rumble niet op zijn naam te zetten. En afgelopen show wist Aaron Achilles hem te verslaan.

Tot overmaat van ramp weigert Algemeen Manager Eva Lynn hem een rematch voor de titel te geven omdat ze vindt dat de King Of Bling deze niet verdiend. En ze voelt zich gesterkt in haar mening door de recente resultaten van de voormalig tweevoudig Dutch Heavyweight Champion.

Tijdens Summer Showdown krijgt Max Damon weer de mogelijkheid om Eva Lynn te overtuigen dat hij toch een titelwedstrijd verdiend. Hij mag het namelijk van onze Algemeen Manager gaan opnemen tegen Soldiers Of Fortune lid Sean Lucas, die natuurlijk ook nog eens deel uit maakt van Eva’s Empire.

We kunnen er wel van uit gaan dat Eva de wedstrijd goed in de gaten zal houden. En ze maar een uitkomst verwacht: een overwinning voor Sean Lucas!

Het zal de eerste keer ooit zijn dat deze twee kemphanen elkaar een tegen een in de ring gaan treffen.

Zal Max Damon eindelijk weer eens een overwinning weten te behalen? Of zal Sean Lucas in staat zijn om de King Of Bling wederom een gevoelige nederlaag toe te brengen?

Kom het op zaterdag 31 augustus aanstaande zelf live aanschouwen tijdens de 2019 editie van Summer Showdown in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam). Bestel je kaarten via onze webshop op http://www.dutchprowrestling.nl/shop/ en wees live getuigen van de spectaculaire actie!

  • Show Datum: zaterdag, 31 augustus 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss