SANTOS VERSUS AARON ACHILLES

Eerder berichten we al dat Kenzo Richards maar al te graag de ring weer in wil stappen met zijn plaaggeest Aaron Achilles. Ook lieten we al weten dat Algemeen Manager Eva Lynn hier geen brood in zag en dat ze andere plannen had voor de Belg.

Eva is namelijk van plan om de Prince te gebruiken om een ander obstakel uit de weg te ruimen, namelijk Santos. Ze zal het niet al te snel toegeven, maar onze Algemeen Manager is maar al te blij met het feit dat Santos geen dreiging meer vormt voor de Titel van Kampioen Michael Dante nu hij de High Stakes Koffer kwijt is.

Dat Mark Kodiak nu met de Koffer rondloopt, daar bedenkt ze ook wel weer een oplossing voor, is ze van mening.

Nu Santos dus de Koffer niet meer in zijn bezit heeft vormt hij ineens een stuk minder dreiging dan voorheen. En nu wil ze Aaron Achilles inzetten om Santos helemaal buiten schot te zetten. Als de ongeslagen Belg namelijk Santos een nederlaag toebrengt dan kan de Rotterdammer hoog of laag springen, maar ze hoeft hem dan zeker geen titelwedstrijd te geven.

Aaron Achilles krijgt dus nu de belangrijke taak om de dreiging van Santos te neutraliseren. Zal de Belg in staat zijn om na Kenzo Richards en Max Damon ook voormalig Kampioen Santos een gevoelige nederlaag tot te brengen? Of zal Santos tot grote ergernis van Eva Lynn Aaron Achilles op zijn eerste nederlaag binnen Dutch Pro Wrestling trakteren?

Kom het zaterdag 31 augustus aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2019 editie van Summer Showdown in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam)? Bestel je kaarten via onze webshop: http://www.dutchprowrestling.nl/shop/

  • Show Datum: zaterdag, 31 augustus 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss