ÆRION VERSUS BRAD ALEKXIS

Volgens onze bronnen die graag anoniem willen blijven is Ærion niet blij met het feit dat zijn rivaal Johnny Evers tijdens de 2019 editie van Summer Showdown een titelwedstrijd tegen Kampioen Michael Dante heeft toegewezen gekregen van Eva Lynn.

Hij heeft kwaad contact gezocht met onze Algemeen Manager om zijn onvrede te uiten. The Artist is namelijk van mening dat hij net zoveel een titelwedstrijd verdiend als Evers aangezien ze de afgelopen show samen hun tag team wedstrijd wisten te winnen.

Eva was echter niet onder de indruk van de reden die hij aangaf waarom the Artist vindt dat hij ook een titelwedstrijd verdient. Aangezien Johnny Evers al een stuk langer meedraait en Ærion nog maar net komt kijken en zich nog moet bewijzen.

Dus er zit nu maar een ding op voor de nieuweling en dat is onze Algemeen Manager ervan zien te overtuigen dat hij ook een titelwedstrijd verdiend. En op zaterdag 31 augustus aanstaande krijgt hij alvast de eerste kans om zich in de kijker te spelen als hij het gaat opnemen tegen de Canadees Brad Alekxis.

Alekxis mag dan wel een Dutch Pro Wrestling debutant zijn, maar hij brengt 16-jaar aan ervaring met zich mee naar de ring. En dat terwijl de worstel carrière van the Artist nog maar net is begonnen.

Zal Brad Alekxis zijn tegenstander een lesje in de ring leren die hij zich nog lang zal herinneren? Of weet Ærion zijn tegenstander te verrassen door de veteraan te verslaan?

Kom het op zaterdag 31 augustus aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2019 editie van Summer Showdown in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel vandaag nog je kaarten via onze webshop: www.dutchprowrestling.nl/shop/

  • Show Datum: zaterdag, 31 augustus 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss