LBC VERSUS BZT – TORNADO TAG TEAM MATCH

Tijdens Battlefront zouden de gemaskerde Luchadores van Los Ballos Colossos het tegen het onwaarschijnlijke team bestaande uit Daniel van Kuijk en Nick Lux, samen bekend als BZT, opnemen. Maar Nick Lux schitterde door afwezigheid nadat hij ziek was geworden.

Daniel van Kuijk beschuldigde vervolgens Long & Thick mascotte Dick van Kunder hier meer van af te weten omdat deze in de kleedkamer had getrakteerd op gebak. Dick weigerde hieraan toe te geven en al snel liep het uit de hand. De leden van LBC kwamen naar de ring en Daniel werd uitgedaagd tot een 3-tegen-1 wedstrijd.

Nadat Daniel eerst de leden van LBC wist uit te schakelen moest hij zich toch verrassend gewonnen geven nadat Dick hem wist te pinnen.

BZT zijn ondertussen uit op wraak en hebben hun vizier gericht op de gemaskerde Mexicanen. En ook Dick van Kunder zal niet veilig zijn voor de wraak van BZT.

De leden van Los Ballos Colossos wensen echter alleen in te stemmen als de wedstrijd on Lucha Libre regels wordt bevochten. Eva Lynn, die het ondertussen allemaal wel een beetje zat aan het worden – en het liefst vandaag, dan morgen Dick van Kunder zou lozen – heeft hier me ingestemd.

De wedstrijd zal dus onder Tornado Tag Team Regels plaatsvinden, en er zal geen diskwalificatie mogelijk zijn.

Nick Lux heeft laten weten dat als die vervelende Dick van Kunder wederom zijn stempel op de wedstrijd probeert te drukken hem wel eens een zeer grote verrassing te wachten zal staan!

Zal BZT wraak weten te nemen op BZT? Of weet LBC ook dit keer verrassend te winnen?

Kom het zelf aanschouwen op zaterdag 31 augustus aanstaande tijdens de 2019 editie van Summer Showdown in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via onze webshop: www.dutchprowrestling.nl/shop/

  • Show Datum: zaterdag, 31 augustus 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss