DPW CONFLICT - MICHAEL DANTE VERSUS MARK KODIAK – TITLE MATCH

De kogel is eindelijk door de kerk en de titelwedstrijd tussen Kampioen Michael Dante en eigenaar van de High Stakes Koffer Mark Kodiak kan eindelijk officieel worden bevestigd en zal op zaterdag 26 oktober aanstaande tijdens de 2019 editie van Dutch Pro Wrestling Conflict gaan plaatsvinden! De afgelopen week heeft Algemeen Manager Eva Lynn er nog alles aan geprobeerd om een stokje voor de wedstrijd te steken maar keer op keer is ze erop gewezen dat ze geen poot heeft om op te staan om zich ertegen te verzetten.

Het is een feit dat Kodiak niet onder contract staat bij Dutch Pro Wrestling; maar in het verleden hebben meerdere worstelaars die geen vast contract hadden bij Dutch Pro Wrestling voor de titel gestreden. Scott Steiner wist zelfs de titel te winnen zonder onder contract te staan.

Het is ook een feit dat Mark Kodiak officieel geen deelnemer aan de High Stakes Ladder Match tussen Santos en Trouble Maker was. Maar volgens de verschillende advocaten en notarissen waarmee Eva afgelopen week contact heeft gehad hebben de uitspraken van onze Algemeen Manager ervoor gezorgd dat Kodiak toch de Koffer legaal kon bemachtigen.

Dus met grote tegenzin heeft Eva Lynn nu alsnog officieel ingestemd met de titelwedstrijd. Maar Eva zal Eva niet zijn als ze niet nog een troef in handen heeft. Aangezien ze nu wel haar lesje heeft geleerd weigert ze nu te vertellen wat ze in haar gedachte heeft. Want ze wil niet dat wederom haar woorden tegen haar zal worden gebruikt.

Zowel Kampioen Dante als uitdager Kodiak kunnen zich nu volledig gaan voorbereiden op de belangrijke wedstrijd die wel eens de toekomst van Dutch Pro Wrestling kan gaan bepalen!

Zal Dante – al dan niet met behulp van de hulptroepen van Eva – in staat zijn om de titel voor Eva’s Empire te behouden? Of zal Kodiak in staat zijn om de titel te winnen en daarmee de plannen van Eva dwars te zitten?

En zal het feit dat Eva – die al een vakantie had gepland voor eind oktober – niet persoonlijk aanwezig kan zijn sporen op de wedstrijd achter laten? Of weet Eva vanaf de andere kant van de wereld toch haar stempel op de wedstrijd te drukken?

Kom het op zaterdag 26 oktober aanstaande zelf aanschouwen in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) tijdens de 2019 editie van Dutch Pro Wrestling Conflict en bestel vandaag nog je kaarten via www.dutchprowrestling.nl/shop

  • Show Datum: zaterdag, 26 oktober 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss