DPW CONFLICT - KENZO VS ACHILLES

De afgelopen maanden is er een verhitte strijd losgebarsten tussen Kenzo Richards en Aaron Achilles. Het begon allemaal afgelopen maart tijdens Wrestling Rampage toen de Belg zijn Dutch Pro Wrestling debuut maakte tegen de Dutch Fighting Machine.

In misschien wel de meest schokkende uitslag van dit jaar wist de debutant de overwinning te pakken op de worstelveteraan.

In de daaropvolgende Rampage Rumble liepen de twee elkaar weer tegen het lijf. Tegen het einde van de wedstrijd blijven beide over in de ring. Dit keer was het echter Kenzo die als overwinnaar de ring verliet en daarmee een titelwedstrijd wist te winnen.

Tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict – afgelopen juni – bewees de Prince dat zijn overwinning op de Sensei Of Chops geen geluk of toeval was toen hij ook Max Damon wist te verslaan.

Later op de avond deed Kenzo een gooi naar de titel waar hij al jaren naar smacht, maar Aaron Achilles ontnam hem de kans de wedstrijd te winnen door zijn rivaal aan te vallen, waarna Kampioen Michael Dante alsnog de ring als overwinnaar verliet.

Afgelopen show, Summer Showdown, besloot Kenzo dat het de hoogste tijd was om wraak te nemen. Terwijl Aaron Achilles het opnam tegen Santos besloot Kenzo om de Prince een koekje van eigen deeg te geven en hielp daarmee Santos op weg naar de overwinning.

Ondertussen is de spanning tussen Kenzo Richards en Aaron Achilles zo hoogopgelopen dat Algemeen Manager Eva Lynn geen andere uitweg meer ziet dan beide kemphanen elkaar maar te lijf moeten gaan in de ring!

Kenzo Richards krijgt dus eindelijk de wedstrijd waar hij nu al een paar maanden om vraagt van onze Algemeen Manager en de Dutch Fighting Machine zal het op zaterdag 26 oktober aanstaande gaan opnemen tegen zijn Belgische rivaal.

Zal geschiedenis zich herhalen en zal Aaron Achilles wederom als overwinnaar de ring verlaten? Of zal Kenzo Richards zijn jonge rivaal via een aantal Chops duidelijk maken dat hij respect moet hebben voor de grondleggers?

Kom het zaterdag 26 oktober aanstaande zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel vandaag nog je kaarten via www.dutchprowrestling.nl/shop!

  • Show Datum: zaterdag, 26 oktober 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss