DPW CONFLICT - TROUBLE MAKER VERSUS AXL STAR

Axl Star heeft het sinds een aantal maanden aan de stok met Christo Cohiba. Tijdens Battlefront moest de worstelende Rockster het opnemen tegen Carlos Roberto, maar de geniepige manager kwam zijn handlanger te hulp en kondigde aan dat de wedstrijd was veranderd in een twee-tegen-een wedstrijd.

Tot ongenoegen van de DPW Fans moest Axl Star zich gewonnen geven dankzij de overmacht van zijn tegenstanders. Maar na de wedstrijd pakte hij de microfoon en daagde zijn rivalen uit tot een tag team wedstrijd.

Met hulp vanuit de ruimte wist Axl Star vervolgens tijdens Summer Showdown, samen met UFO Joe, de tag team wedstrijd te winnen. Dit tot grote ergernis van Christo Cohiba, die nu op wraak zint.

Nu Axl weer op zich zelf is aangewezen heeft Cohiba bij Algemeen Manager Eva Lynn gelobbyd voor een wedstrijd.

De manager wilt namelijk dat zijn andere cliënt, Trouble Maker, het op zaterdag 26 oktober aanstaande tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict, gaat opnemen tegen Axl Star.

Axl Star heeft ondertussen aan Eva laten weten dat hij zeker niet de uitdaging uit de weg zal gaan. dus Eva heeft besloten om in te stemmen met de wedstrijd.

Zal Axl Star in staat zijn om de voormalige Kampioen een gevoelige nederlaag toe te brengen? Of zal Christo Cohiba er voor zorgen dat zijn client Trouble Maker er met de overwinning vandoor gaat?

Komt het zaterdag 26 oktober aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2019 editie van Dutch Pro Wrestling Conflict in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en koop je kaarten via www.dutchprowrestling.nl/shop!

  • Show Datum: zaterdag, 26 oktober 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss