DPW CONFLICT - JOHNNY EVERS VERSUS ÆRION

Er is de afgelopen maanden een verhitte strijd losgebarsten tussen de populaire Johnny Evers en zijn kwelgeest Ærion. Het begon allemaal begin dit jaar tijdens High Voltage toen Evers na een lange tijd weg zijn terugkeer maakte. Terwijl hij het opnam tegen Sean Lucas kwam Ærion naar de ring om Evers aan te moedigen.

Tijdens Wrestling Rampage herhaalde dit tafereel zich en wederom kwam de Artist de Beer uit Brabant aanmoedigen. Tijdens de Rampage Rumble kwamen ze voor het eerst tegenover elkaar te staan en Johnny wist de nieuweling te elimineren. Ærion liet het er echter niet bij zitten en wist Evers uit te schakelen.

Ondertussen liet Ærion keer op keer weten dat hij heel veel respect had voor Evers en hem alleen maar wilde helpen. Tijdens Battlefront namen ze het samen op tegen de op elkaar ingespeelde team Soldiers Of Fortune. Ærion liet tijdens deze wedstrijd zijn ware aard zien en liet Evers in de steek.

Tijdens Summer Showdown kreeg Johnny Evers de kans om de Dutch Heavyweight Championship te winnen. Maar Ærion liet de droom van Johnny in duigen vallen door hem voor de wedstrijd aan te vallen. De zwaargehavende Evers bood nog wel dapper weerstand tegen Kampioen Michael Dante maar moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven.

Op zaterdag 26 oktober aanstaande zullen deze twee kemphanen nu elkaar voor het eerst een tegen een in de ring treffen! Johnny Evers is ongetwijfeld uit op wraak voor wat Ærion hem heeft aangedaan. En Ærion zal Evers willen laten zien dat hij niet zomaar over zich heen laat lopen.

Zal Johnny zijn wraak weten te behalen? Of zorgt Ærion voor een grote verrassing weten te zorgen door als overwinnaar de ring te verlaten?

Kom het zaterdag 26 oktober aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2019 editie van Dutch Pro Wrestling Conflict in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam)!

Kaarten zijn te koop via www.dutchprowrestling.nl/shop

  • Show Datum: zaterdag, 26 oktober 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss