DPW CONFLICT - NICK LUX VERSUS RAMI ROMEO

Aanstaande zaterdag – 26 oktober – zal de Belgische Feestbeest Rami Romeo zijn laatste wedstrijd in de Dutch Pro Wrestling ring hebben. Dankzij een nekblessure moet hij helaas zijn wrestling boots aan de wilgen gaan hangen. Maar hij zal dus nog een keer de DPW ring instappen om afscheid te nemen van zijn fans in Hoek van Holland.

Algemeen Manager Eva Lynn heeft nu laten weten dat hij het in zijn afscheidswedstrijd zal gaan opnemen tegen niemand minder dan de al sinds zijn debuut ongeslagen Nick Lux! Lux heeft ondertussen al een indrukwekkende lijst aan overwinningen op zijn naam staan en zal ongetwijfeld maar al te graag het afscheidsfeestje van de populaire Belg verstoren.

Rami Romeo, die nog geen enkele overwinning wist te behalen in zijn DPW-carrière zou maar al te graag Nick Lux een gevoelige nederlaag toedienen en met een groot feest afscheid nemen! Echter zal Rami er wel rekening mee moeten houden dat de luidruchtige Amsterdammer ongetwijfeld op de steun van zijn Rotterdamse tag team partner Daniel van Kuijk kan rekenen.

Zal Rami geschiedenis weten te schrijven door tijdens zijn afscheidswedstrijd zijn eerste overwinning te behalen? Of zal Nick Lux zijn ongeslagen weten voor te zetten?

Kom het aanstaande zaterdag zelf live aanschouwen tijdens de 2019 editie van Dutch Pro Wrestling Conflict in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dutchprowrestling.nl/shop!

  • Show Datum: zaterdag, 26 oktober 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss