FIGHT 2 SURVIVE 2019 - LEOS VAN ELK MEMORIAL BATTLE ROYAL 2019 EDITIE

Op zaterdag 14 december aanstaande zal tijdens de 2019 editie van Fight 2 Survive zal alweer de vierde editie van de Leos van Elk Memorial Battle Royal gaan plaatsvinden.

De Leos van Elk Memorial Battle Royal vond voor het eerst plaats in 2016 ter nagedachtenis van de in 2011 veel te vroeg overleden Leos van Elk, die onder de naam Günther Adler actief was bij Dutch Pro Wrestling.

Leos overleed op 4 december 2011 onverwachts op slechts 20-jarige leeftijd tijdens training ten gevolge van hartfalen. De dood van Leos, nu bijna 8 jaar geleden, heeft diepe indruk achtergelaten bij iedereen betrokken bij Dutch Pro Wrestling en de Fans.

Via de jaarlijks terugkerende Leos van Elk Memorial Battle Royal proberen we de nagedachtenis van Leos in stand te houden en is ondertussen uitgegroeid tot het jaarlijkse moment van herdenking voor ieder DPW Fan en medewerkers die de afgelopen jaar te maken heeft gehad met het verlies van een dierbare.

In 2016 was Max Damon de allereerste winnaar van de Leos van Elk Memorial Cup, die de King Of Bling in ontvangst mocht nemen van Yolande, de moeder van Leos.

In 2017 wist Kenzo Richards de tweede editie van de Battle Royal te winnen.

Vorig jaar was het Axl Star die als laatste overbleef in de ring en daarmee de 2018 editie van de Leos van Elk Memorial Battle Royal op zijn naam schreef.

Op zaterdag 14 december aanstaande betreden de Dutch Superstars Of Wrestling wederom de ring om de strijd aan te gaan met als inzet het verdienen van de prestigieuze Leos van Elk Memorial Cup!

Welke worstelaar zal dit jaar als laatste overblijven en de Cup in ontvangst mogen nemen?

Kom het 14 december aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2019 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dutchprowrestling.nl!

  • Show Datum: zaterdag, 14 december 2019
  • Aanvang Meet & Greet: 18:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss