FIGHT 2 SURVIVE 2019 - INTRODUCING ALEX ACE

Op zaterdag 14 december aanstaande zal de Spaanse worstelaar Alex Ace zijn Nederlandse worsteldebuut maken in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam). Met zijn lengte van 2,08 m. lang is de Spaanse Reus een imposante verschijning in de ring en heeft hij al de worstelringen in Frankrijk, Canada, Japan en natuurlijk Spanje onveilig gemaakt.

De in Barcelona geboren worstelaar had eerst zijn pijlen gericht op een carrière in een heel andere tak van sport, namelijk Tennis. Daarnaast is hij actief geweest als leraar. Hij was echter al zijn hele leven een grote worstelfan en toen hij er in 2015 achter kwam dat je ook in Spanje training kon volgen gooide hij het roer om en besloot te gaan trainen.

Zijn trainers waren Joe E. Legend en de van Lucha Underground en All Elite Wrestling bekende Angélico en in 2016 maakte hij zijn worsteldebuut in zijn woonplaats Barcelona.

Tussen 2016 en 2017 was hij voornamelijk actief in Spanje en Frankrijk. In 2018 besloot hij naar Japan af te reizen om daar zijn worstelkennis te vergroten en kwam hij bij de bekende organisatie DDT Pro Wrestling terecht.

In november 2018 nam hij deel aan de eerste WWE Try-out in Duitsland.

Eerder dit jaar actief in Canada waar hij niet alleen de ring deelde met een bekende uit de Nederlandse worstelwereld, voormalig Freestyle Championship Wrestling Robin Lekime. De Belgische worstelaar ook bekend als the Bull.

Maar hij deelde ook de ring met voormalig WCW Cruiserweight Champion Psychosis en voormalig Ring Of Honor Tag Team Champion Jimmy Jacobs.

Op 14 december zal deze reus nu naar Nederland afreizen om zijn Nederlands worsteldebuut te maken!

Zie de Spaanse Reus in actie tijdens Fight 2 Survive 2019 en bestel je kaarten via www.dutchprowrestling.nl/shop!

  • Show Datum: zaterdag, 14 december 2019
  • Aanvang Meet & Greet: 18:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss