FIGHT 2 SURVIVE 2019 - CODY HALL VERSUS EMIL SITOCI

Sinds de aankondiging dat “Kliq Kid” Cody Hall op zaterdag 14 december aanstaande zijn Dutch Pro Wrestling debuut zal gaan maken tijdens de 2019 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) vragen de DPW Fans tegen wie de zoon van Scott Hall het zou gaan opnemen.

Na lang nadenken door onze Algemeen Manager is de kogel is nu door de kerk. Eva Lynn heeft bepaald dat de voormalig Bullet Club-lid tegen niemand minder dan voormalig Dutch Heavyweight Champion Emil Sitoci de ring in zal stappen!

De voormalige Utopia-inwoner is natuurlijk geen onbekende voor het DPW Publiek. De voormalig Europese Kampioen behoort niet tot de grote publiekslievelingen en weet keer op keer het publiek tegen zichzelf in het harnas te jagen.

Menig fan zal er dus op zitten te hopen dat de zoon van de worstellegende ook bekend als Razor Ramon de voormalig Kampioen op een Razor’s Edge zal gaan trakteren!

Zal Cody Hall zijn Nederlandse worsteldebuut extra glans geven door de overwinning te pakken? Of weet Emil Sitoci de overwinning te pakken?

Kom het zaterdag 14 december aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2019 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel vandaag nog je kaarten via www.dutchprowrestling.nl/shop!

  • Show Datum: zaterdag, 14 december 2019
  • Aanvang Meet & Greet: 18:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss