FIGHT 2 SURVIVE 2019 UPDATE: DANIEL VAN KUIJK VERSUS MBM

Daniel van Kuijk mag dan samen met Nick Lux een succesvolle tag team vormen; maar de Rotterdamse helft van BZT heeft in tegenstelling tot zijn Amsterdamse partner de afgelopen tijd niet zo veel successen gekend in een-tegen-een wedstrijden.

Zijn laatste overwinning dateert alweer van begin dit jaar toen hij tijdens High Voltage Rami Romeo wist te verslaan.

Zijn laatste twee wedstrijden, tegen Joel Vox tijdens Conflict en tegen Santos tijdens Superslam gingen echter beide verloren. Dit terwijl Nick Lux maar overwinningen blijft verzamelen.

Tijdens de 2019 editie van Fight 2 Survive – op zaterdag 14 december aanstaande – krijgt Daniel nu de kans om te laten zien dat hij niet de zwakke schakel binnen BZT is als hij het gaat opnemen tegen MBM.

De Belg, die tijdens Summer Showdown zijn Dutch Pro Wrestling debuut maakte keert terug naar Hoek van Holland met maar het doel, de nare bijsmaak van zijn verlies in zijn debuut wegspoelen!

Zo hebben dus beide dus iets te bewijzen in deze wedstrijd en zullen beide alles uit de kan halen om als over winnaar de ring te verlaten.

Zal Daniel eindelijk weer eens op eigen kracht een overwinning weten te behalen? Of zal onze Zuiderbuur er met de overwinning vandoor gaan?

Kom het zaterdag 14 december aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2019 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dutchprowrestling.nl/shop!

  • Show Datum: zaterdag, 14 december 2019
  • Aanvang Meet & Greet: 18:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss