MARK KODIAK (CHAMPION) VERSUS EMIL SITOCI (CHALLENGER)

Tijdens de laatste show DPW Powerslam op 25 juni, wist Emil Sitoci heel vernuft zichzelf een titelkans veilig te stellen voor DPW Summer Showdown!
DPW Commissioner Steve Taurus had namelijk voor het main event besloten, dat diegene die de wedstrijd kon winnen voor zijn team, daarmee ook de volgende uitdager werd voor Kodiak zijn Dutch Heavyweight kampioenschap!
 
Kodiak kon de wedstrijd niet naar hem toetrekken,, want dan was hij van al zijn rivalen voorgoed verlost. Maar het bleek ook, dat het team van Sitoci en Achilles niet erg goed konden samenwerken. Toen zij hoorde dat zij beiden een kans op het goud hadden, gingen zijn ieder voor hun eigen geluk. Van teamwork was geen sprake meer.
 
Sitoci trok aan het langste eind en pakte de pin op Kodiak, nadat hij Achilles trakteerde op zijn finisher de Snapmare Driver. Achilles deed al het werk en Sitoci ging er met de buit vandoor!
Emil Sitoci krijgt nu de kans om Mark Kodiak te onttronen van de titel. Maar de Grizzly Renegade is nog steeds onvoorspelbaar en houdt het kampioenschap nog ijzersterk vast!
 
Krijgen we het tijdperk van Sitoci als kampioen of gaat deze Grizzly beer nog lang niet in winterslaap?
Kom het zaterdag 24 september aanstaande zelf aanschouwen tijdens Summer Showdown in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl!
  • Show Datum: zaterdag, 24 september 2022
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss