TRIPLE THREAT CHAMPIONSHIP MATCH

Op Summer Showdown liep het tijdens het Main Event voor de titel tussen Mark Kodiak en Emil Sitoci hoog op, toen Aaron Achilles zich met de wedstrijd kwam bemoeien.
 
Achilles kwam verhaal halen voor de acties die Emil Sitoci tijdens DPW High Voltage uithaalde en hem de wedstrijd tegen Kodiak koste.
 
Doordat Aaron een stoel in de wedstrijd bracht, ontstond er verwarring en chaos bij allen en vooral bij de scheidsrechter. Aaron kon uiteindelijk ook Sitoci de winst op de titel te ontnemen, door Kodiak met de stoel op zijn rug te slaan en Sitoci de schuld te geven door de stoel in zijn handen te gooien!
 
Een DQ winst voor Kodiak, maar het voelde alles behalve een eerlijke winst voor The Grizzly Renegade. Kodiak was het zat met alle onderbrekingen en daagde beide worstelaars uit voor een Triple Threat match voor de Dutch Heavyweight Championship voor Fight 2 Survive!
 
Heeft Kodiak zijn tegenstanders onderschat en staat hij nu een nog grotere uitdaging te wachten, dan dat hij ooit heeft gekend. Of kan hij slim gebruik maken van de onenigheid tussen Sitoci en Achilles en stelt hij zijn titel voor eens en altijd veilig?
 
Waar twee honden vechten om een been, gaat de beer...
 
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.dpwshop.nl
 
The Fight of Your Life!
 
  • Show Datum: zaterdag, 26 november 2022
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss