DUTCH WRESTLING HALL OF FAME - LEOS VAN ELK  

Op zaterdag 26 november tijdens Fight 2 Survive brengen wij de Dutch Wrestling Hall of Fame weer terug. In de voorgaande jaren, hebben de eer gehad om worstel pioniers zoals Steve Taurus, Wim Ruska en Hans Mortier te mogen eren en op te kunnen nemen in de Dutch Wrestling Hall of Fame.
 
De Hall of Fame is een plaats, waar deze mensen ons zullen herinneren wat zij voor het Nederlands worstelen hebben betekend en op welke wijze zij invulling hebben gegeven aan de ontwikkeling van deze sport.
 
Dit jaar zullen we de Hall of Fame met meerdere personen uitbreiden tijdens Fight 2 Survive. Één van de Dutch Wrestling Hall of Fame awards zal uitgereikt worden aan de nabestaanden van Leos van Elk, binnen het worstelen bekend als Gunther Adler.
 
Leos begon zijn worsteldroom op jonge leeftijd en wist door zijn talent te bereiken, dat hij binnen korte tijd te zien was in de ring, onder zijn alter ego, de Duitse worstelaars Gunther Adler. Echter heeft zijn droom niet lang mogen duren, omdat hij plotsklap kwam te overlijden. Had Leos de kans mogen hebben om te groeien, dan had hij een rijzende ster geweest en geliefd in de harten van vele bezoekers.
 
Na het overlijden van Leos, bleek zijn heengaan er voor te zorgen, dat de onderlinge band binnen de familie van Dutch Pro Wrestling sterker werd. Leos stond voor ons synoniem voor verbinding.
Samen met zijn onmeetbare talent en als voorbeeld voor het nieuw groeiende talent binnen de worstelsport, zien wij dit als krachtige kenmerken, waardoor Leos een plaats verdiend in de Dutch Hall of Fame.
 
De introductie in de Hall of Fame van Leos van Elk, zal worden gedaan door niemand minder dan DPW veteraan Joey Fields.
 
Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen bij dit bijzondere en eervolle moment.
 
De 2022 editie van Fight 2 Survive vindt plaats op zaterdag 26 november in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).
 
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.dpwshop.nl
 
  • Show Datum: zaterdag, 26 november 2022
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss