DUTCH PRO WRESTLING PRESENTS… HIGH VOLTAGE 2017

Het 2016 worstelseizoen is nog maar net afgesloten en het 2017 seizoen staat alweer voor de deur. Algemeen Manager Eva Lynn is ondertussen alweer druk bezig met puzzelen zodat ze wederom de DPW Fans op een spectaculaire show kan trackteren.

Mark Kodiak wist in zijn laatste titelwedstrijd van het worstelseizoen met succes zijn titel te verdedigen tegen de door hem verkozen tegenstander, voormalig Kampioen Emil Sitoci. De Kampioen kan zich alvast gaan opmaken voor een nieuw seizoen met nieuwe uitdagers, en moet ook nog steeds het gevaar van de High Stakes Koffer vrezen.

Een potentiele nieuwe uitdager is “Ons Nieuwe Voorbeeld” Daniel van Kuijk. Ondanks dat hij zijn wedstrijd tegen Bas van Kunder niet wist te winnen, was hij in de Leos van Elk Memorial Battle Royal wel verantwoordelijk voor de eliminatie van Mark Kodiak. 

De winnaar van de Leos van Elk Memorial Battle Royal, Max Damon, had dubbel succes tijdens Dutch Superstars Of Wrestling. Naast de eerste ontvanger te zijn van de Leos van Elk Memorial Cup, wist hij eerder op de avond ook zijn wedstrijd tegen voormalig ZER010-Leider Santos te winnen. 

Kenzo Richards aast ondertussen ook al weer een tijdje op een hernieuwde kans om de titel terug te winnen. De populaire Dutch Fighting Machine heeft echter nog een appeltje te schillen met zijn Engelse rivaal Ricky J. McKenzie.

Bas van Kunder heeft zijn terugkeer naar Dutch Pro Wrestling extra glans gegeven door zijn eerste wedstrijd terug winnend af te sluiten. Als Bas deze lijn doorzet kan hij weleens uitgroeien tot een mogelijke uitdager in de nabije toekomst.

Eva Lynn heeft nu de moeilijke taak om de eerste uitdager voor het nieuwe worstelseizoen aan te wijzen. Zal ze kiezen uit één van de hier boven genoemde namen? Of komt ze met een verrassende uitdager?

En wat staat er nog meer op het programma voor alle worstelaars die nog niet in aanmerking komen voor een titelwedstrijd tijdens de eerste show van het 2017 worstelseizoen?

Kom het zaterdag 28 januari aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2017 editie van High Voltage in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 28 januari 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland