DUTCH PRO WRESTLING PRESENTS… NEMESIS 2017!

Op zaterdag 6 mei aanstaande keren de Dutch Superstars Of Wrestling van Dutch Pro Wrestling weer terug naar Hoek van Holland om de Hoekstee wederom op zijn grondvesten te laten schudden. De ontwikkelingen tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Revenge hebben de boel flink op scherp gezet.

Zo wist Daniel van Kuijk tegen alle verwachtingen in Kampioen Mark Kodiak op slinkse wijze te verrassen, en heeft met zijn overwinning een titelwedstrijd verdiend in de nabije toekomst. Er wacht de Grizzly Renegade namelijk eerst nog een zware opgave als hij het tegen de 180 kilo wegende Engelse zwaargewicht Alex “Toxic Terror” Cyanide moet opnemen. Normaal is Kodiak gewend op het overwicht in een wedstrijd te hebben, maar dit keer komt hij tegenover een tegenstander te staan die zowel groter, als zwaarder, dan hij zelf is. Zal Kodiak in staat zijn om zijn Titel met succes te verdedigen? Of weet de Engelse bruut de Titel te veroveren?

Mot van Kunder wist samen met zijn grote broer Bas eindelijk de overwinning te pakken op zijn Franse oogappel Jimmy Gavroche, en zijn pupil John Evers. Nadat Jimmy de wedstrijd had verloren had de Fransman een uitdaging voor de Pink Flamingo, een één tegen één wedstrijd! Maar niet tegen Jimmy, en ook niet tegen John, maar tegen niemand minder dan zijn vriendin Sarah Elektra! Mot lijkt niet echt uit te kijken naar de confrontatie met een vrouwelijke tegenstander, aangezien hij zijn handen liever op het lichaam van Gavroche plaatst.

Max Damon wist Hugo Atilles te verslaan nadat ingrijpen van Hugo’s manager Christo Cohiba de mist in ging. Na de wedstrijd liet Hugo blijken niet meer gecharmeerd te zijn met de streken van zijn manager, die de laatste tijd sowieso meer aandacht besteed aan the Trouble Maker. Trouble kwam naar de ring en probeerde de boel te sussen, tot dat hij ineens Hugo aanviel. Het lijkt er dus sterk op dat de samenwerking tussen Hugo en Cohiba ten einde is gekomen. Zal Cohiba nu Trouble achter Hugo aansturen om wraak te nemen? Of zal Hugo achter Cohiba aangaan?

Het lijkt er sterk op dat voormalig tweevoudig Kampioen Santos de weg aan het kwijtraken is. Hij roept al maanden om een hernieuwde titelwedstrijd, maar verliest keer op keer zijn wedstrijden, of faalt om indruk te maken op onze Algemeen Manager Eva Lynn. Tijdens Dutch Pro Wrestling Revenge kreeg hij van Eva de toezegging dat ze zou overwegen hem een titelwedstrijd te gunnen als hij zijn wedstrijd tegen Angus McQueen zou winnen. Terwijl Santos duidelijk op weg was naar de overwinning, viel hij uit het niets McQueen aan met een ketting, en verloor daarmee de wedstrijd via diskwalificatie, en zijn kans op een nieuwe titelwedstrijd. Zal Eva nu stappen gaan ondernemen tegen Santos voordat het echt volledig uit de hand gaat lopen?

En dan hebben we Daniel van Kuijk nog. Na Kodiak weken lang gepest te hebben wist hij dus op slinkse wijze de wedstrijd te winnen van de Kampioen, waardoor hij recht heeft op een titelwedstrijd. Hij kan nu vanaf de zijlijn gaan toekijken hoe Alex Cyanide misschien de klus voor hem gaat klaren. Maar heeft hij er wel rekening mee gehouden dat als Cyanide wint, hij het tegen de Engelse zwaargewicht zal moeten opnemen?

De 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Nemesis belooft wederom een avond vol met spektakel, intriges, controversie, humor en het betere gooi- en smijtwerk te worden voor het hele gezin; een avond die je niet mag missen!

Dutch Pro Wrestling Nemesis vind plaats op zaterdag 6 mei aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland, en kaarten voor de show zijn vanaf nu te bestellen via onze webshop! Bestel vandaag je kaarten nog om getuigen te zijn van de beste worstelactie die Nederland te bieden heeft!

  • Show Datum: zaterdag, 06 mei 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland