DPW CROSSROADS 2017

Op zaterdag 23 september aanstaande barst het geweld weer los als de Dutch Superstars Of Wrestling wederom de Hoekstee op stelten gaan zetten tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Crossroads! Dutch Pro Wrestling Crossroads belooft wederom een avond vol met Bodyslams, Clotheslines en Suplexes te worden.

Nadat Trouble Maker op controversiële wijze zijn Titel wist veilig te stellen tegen uitdager Kenzo Richards, had Algemeen Manager Eva Lynn nog een onaangename verrassing voor de Kampioen. Tijdens Dutch Pro Wrestling Crossroads mag hij namelijk zijn Titel gaan verdedigen tegen de man die hij eerder dit jaar heeft onttroond: Mark Kodiak! The Grizzly Renegade zint al maanden op wraak maar moest eerst zien af te rekenen met de irritante Daniel van Kuijk. Nu hij dat heeft gedaan is hij weer helemaal gefocust op het terug winnen van de Titel! Zal Trouble in staat zijn om wederom de ring als Kampioen te verlaten? Of weet Kodiak eindelijk zijn wraak te behalen en de Titel terug te winnen?

Kenzo Richards faalde in zijn queeste om de nieuwe Kampioen te worden nadat hij gediskwalificeerd werd. De uitdager wist de stok van Christo Cohiba te bemachtigen nadat Trouble hem daarmee aanviel. Echter tot teleurstelling van Kenzo zag de aangeslagen scheidsrechter vervolgens dat Kenzo de Kampioen met de stok neersloeg, en toen volgde de diskwalificatie. Om weer in aanmerking te komen voor een nieuwe titelwedstrijd zal de allereerste Kampioen zich weer omhoog moeten worstelen om de top van de uitdagersladder wederom te bereiken. Een overwinning tijdens Dutch Pro Wrestling Crossroads is daarom extra belangrijk.

Max Damon is ondertussen aardig op weg om de volgende uitdager voor de titel te worden na wederom een belangrijke overwinning. Na Hugo Atilles, Santos, John Evers wist de King Of Bling nu ook voormalig Kampioen Emil Sitoci te verslaan. Echter ging het niet zo gemakkelijk voor de Rotterdammer. Nadat Max in het begin van de wedstrijd met zijn knie de bovenste hoek had geraakt en daarmee geblesseerd was geraakt bleef de voormalig Utopia inwoner de knie aanvallen. Max gaf zich echter niet zomaar gewonnen en wist Sitoci te verrassen met een roll-up, en pakte daarmee de overwinning. Een overwinning die Max ongetwijfeld een stap dichter naar een titelwedstrijd brengt.

Dutch Pro Wrestling Crossroads belooft wederom een avond vol met spanning, spektakel, humor, intriges en controversie te worden met het betere gooi en smijt werk die u van de Dutch Superstars Of Wrestling gewend bent.
Een avond voor jong en oud in de Hoekstee te Hoek van Holland op zaterdag 23 september aanstaande.

De kaartverkoop is ondertussen begonnen!

  • Show Datum: zaterdag, 23 september 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland