DPW CONFLICT 2017 - MONSTER UNLEASHED!

Met de controversiële gebeurtenissen tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict nog vers in het geheugen maken de Dutch Superstars Of Wrestling zich op voor de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Conflict op zaterdag 28 september aanstaande. En nu ze haar ware karakter heeft getoond zijn alle ogen gericht op Algemeen Manager Eva Lynn. Ze heeft al laten weten dat ze de 180-kilo zware Monster Alex Cyanide heeft ingeschakeld om op de vooravond van Halloween Mark Kodiak voor eens en altijd uit te schakelen.

Tot grote verrassing van de Grizzly Renegade, en groot ongenoegen van de DPW Fans, heeft Eva Lynn partij gekozen voor Kampioen Trouble Maker, en was ze persoonlijk verantwoordelijk voor het verlies van Kodiak. Aangezien ze eerder al had laten weten dat Kodiak niet meer in aanmerking zal komen voor een titelwedstrijd zolang Trouble Maker Kampioen is als hij de titelwedstrijd zou verliezen, is de Titel verder weg dan ooit voor de voormalig Kampioen.

Kodiak is ongetwijfeld gebrand op wraak, maar dan moet hij eerst zijn aankomende confrontatie met de man die zich zelf de Toxic Terror noemt zien te overleven. De laatste keer dat deze twee zwaargewichten elkaar in de ring troffen – afgelopen mei tijdens Dutch Pro Wrestling Nemesis – wist Kodiak met heel veel moeite de wedstrijd te winnen. Maar Cyanide nam na de wedstrijd wraak en schakelde Kodiak uit waarna Trouble Maker de Titel wist te veroveren met het inzetten van de High Stakes Koffer.

Kampioen Trouble Maker kan nu misschien verlost zijn van de dreiging van Kodiak en op de steun van Eva Lynn rekenen, dit betekend niet dat hij rustig achterover kan gaan leunen, want een nieuwe uitdager heeft zich alweer aangediend. Max Damon, de man die nog steeds het record van langste titelheerschappij op zijn naam heeft staan, heeft laten weten dat hij zijn Ultieme Bling terug wilt.

Terwijl Trouble op commando van Eva Kodiak nog even een lesje wilde leren kwam de King Of Bling de Grizzly Renegade te hulp, en daagde tot genoegen van de Fans de Kampioen uit voor de Titel. Sinds Max met een indrukwekkende reeks aan overwinningen bezig is moet Trouble zich toch wel redelijk ongemakkelijk voelen als hij met Max de ring in moet. De vraag is nu of Eva Max de kans gaat geven om een gooi naar de Titel te doen, of ze er alles in haar macht aan gaat doen om de King Of Bling ver weg bij de Kampioen te houden!

Dutch Pro Wrestling Conflict vindt plaats op zaterdag 28 oktober aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland en belooft wederom een avond vol met actie, spanning, spektakel zoals u van Dutch Pro Wrestling gewend bent te worden. Bestel vandaag nog uw kaarten!

  • Show Datum: zaterdag, 28 oktober 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland