DPW FIGHT 2 SURVIVE 2017

Tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Conflict leek het erop dat de titelheerschappij van Trouble Maker tot een einde was gekomen nadat Kenzo Richards, die zich had vermomd als de gemaskerde uitdager Mustang # 1, de Titel leek te winnen.

Algemeen Manager Eva Lynn greep echter in, en liet de uitslag ongeldig verklaren door te verklaren dat Kenzo niet de aangewezen uitdager was, en zijn naam niet op het wedstrijdcontract voorkwam. Vervolgens werd Kenzo aangevallen door zijn oude rivaal Santos. Eva kondigde vervolgens gelijk aan dat Kenzo het tijdens Fight 2 Survive zal gaan opnemen tegen Santos.

Alex Cyanide en Mark Kodiak lieten weinig van elkaar heel tijdens hun wedstrijd – en ook de scheidsrechters moesten het ontgelden. Nadat Cyanide de Grizzly Renegade door een tafel had gegooid kwam Eva Lynn nog even zout in de wonden strooien door aan te kondigen dat Cyanide en Kodiak tijdens Fight 2 Survive het verder kunnen uitvechten in een Tables Match!

En de kogel is door de kerk! Nadat hij Daniel van Kuijk had verslagen daagde Max Damon wederom Kampioen Trouble Maker uit tot een titelwedstrijd. Christo Cohiba, de manager van de Kampioen, kwam naar de ring en accepteerde uit naam van de Kampioen de uitdaging! Trouble Maker zal tijdens Fight 2 Survive zijn Titel op het spel gaan zetten tegen de King Of Bling!

Tijdens Fight 2 Survive zal er de tweede editie van de Leos Van Elk Memorial Battle Royal gaan plaatsvinden. De eerste editie werd afgelopen december gewonnen door de aankomende uitdager, die een uitstekend jaar achter de rug heeft. Wie zal dit jaar de beker in ontvangst mogen nemen?

De 2017 editie van Fight 2 Survive is de traditionele afsluiter van het worstelseizoen en vind dit jaar plaats op zaterdag 16 december aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland!

Kaarten zijn verkrijgbaar via onze webshop.
  • Show Datum: zaterdag, 16 december 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland