DPW HIGH VOLTAGE 2018

Op zaterdag 17 februari aanstaande barst het nieuwe worstelseizoen weer los tijdens de 2018 editie van High Voltage! En met de gebeurtenissen tijdens Fight 2 Survive 2017 nog in gedachte, kunnen we ons gaan opmaken voor een onrustige avond aangezien Algemeen Manager Eva Lynn ongetwijfeld uit is op wraak! De Dutch Superstars Of Wrestling kunnen dus alvast hun borst gaan nat maken want niets is zo beangstigde als een vrouw die uit is op vergelding!

166508616.5rTliJxk

166751044.qyVYVIuO

De eerste op wie Eva ongetwijfeld haar pijlen zal richten is Mark Kodiak! De Grizzly Renegade wist bijna het onmogelijke te presteren door de 180-kilo zware monster Alex Cyanide door een tafel heen te rammen. Dit tot groot ongenoegen van onze Algemeen Manager, die in de veronderstelling was dat de Toxic Terror de carrière van Kodiak zou beëindigen. Er gaat ondertussen een onbevestigd gerucht rond dat Eva een prijs op het hoofd van Kodiak heeft gezet en dat ze al verschillende worstelaars heeft benaderd om Kodiak voor eens en voor altijd uit te schakelen. Als er echt een premie op het hoofd van Kodiak staat, wie zal dan de eerste premiejager zijn die er een gooi naar gaat doen?

166751098.Qri30guh

Fight 2 Survive 2017 eindigde met de kroning van een nieuwe Kampioen! Max Damon wist Trouble Maker te verslaan en wist daarmee de Titel te veroveren. Als je al dacht dat Eva kwaad was op het feit dat Kodiak zijn wedstrijd wist te winnen dan heb je niets meegekregen hoe ze backstage te keer is gegaan tegen voornamelijk Christo Cohiba. De manager heeft er namelijk in de ogen van Eva te weinig aan gedaan om de Titel veilig te stellen. Tijdens Fight 2 Survive 2017 verbaasde Eva al vriend en vijand door Cohiba de ring in te gooien en de vraag is nu of de Algemeen Manager nog meer in petto heeft voor de geniepige manager.

166751086.zkO6W5sv

166751095.aTBRkdkt

Oud-Kampioen Trouble Maker kan zich ondertussen gaan opmaken voor een herkansing in de hoop de Titel terug te veroveren voor Eva. Maar als Max in het verleden een ding heeft bewezen dan is het dat hij in staat is om zijn Ultieme Bling succesvol te verdedigen. Max staat namelijk nog steeds in de geschiedenisboeken als de langs regerende Kampioen in de geschiedenis van Dutch Pro Wrestling met de meeste succesvolle titelverdedigingen.

166751081.DBnzolwN

Zal Eva in staat zijn om de orde weer te herstellen en de touwtjes weer strak in handen te krijgen? En welke hulpmiddelen zal ze inzetten om haar doelen te bereiken?

Kom het zaterdag 17 februari aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2018 editie van High Voltage in de Hoekstee te Hoek van Holland en wees getuigen van het gooi en smijt werk van de Dutch Superstars Of Wrestling!

Kaarten zijn te bestellen in onze webshop of via de onderstaande knop!

Ticket Banner 1

  • Show Datum: zaterdag, 17 februari 2018
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland