DPW REVENGE - JAPANESE ENCOUNTER

Op zaterdag 7 april aanstaande keren de Dutch Superstars Of Wrestling wederom terug naar de Hoekstee in Hoek van Holland, met dit maar een speciale gast!

Niemand minder dan de “Japanese Buzzsaw” Yoshihiro Tajiri keert terug naar Dutch Pro Wrestling om aanwezig te zijn tijdens Dutch Pro Wrestling Revenge: Japanese Encounter!

De voormalig WWE Cruiserweight Champion was in 2012 als eens eerder te gast bij Dutch Pro Wrestling. Toen wist hij de overwinning te behalen op huidige Kampioen Max Damon.

In juni 2016 keerde Tajiri na een lange afwezigheid terug naar WWE om deel te nemen aan het Cruiserweight Classic toernooi waarin hij de tweede ronde wist te bereiken. Ook was hij actief tijdens een NXT-show in Japan waar hij streed om de NXT Tag Team Titels. Vervolgens kwam hij in actie tijdens de 205Live shows. In april 2017 verliet hij de WWE echter alweer om terug te keren naar Japan waar hij al snel tot twee keer toe de AJPW World Junior Heavyweight Championship wist te winnen.

Waar de aankondiging van de komst van Tajiri voor de fans een aangename verrassing was, zo had Algemeen Manager Eva Lynn ook nog een onaangename verrassing tijdens de 2018 editie van High Voltage. Eerst liet ze eerder op de avond weten dat ze de Grizzly Bomb had verboden. En toen Mark Kodiak later op de avond toch de Bom liet vallen besloot ze de Grizzly Renegade te schorsen voor 7 april! Kodiak heeft echter al aangegeven dat niets en niemand hem ervan zal weerhouden om aanwezig te zijn tijdens de show.

Kampioen Max Damon heeft schijnbaar afgerekend met de dreiging van voormalig Kampioen Trouble Maker en zijn manager Christo Cohiba nadat hij hen in een twee tegen een handicap wedstrijd wist te verslaan. De Kampioen kan alvast zijn borst nat gaan maken want Eva Lynn wilt de Titel zo snel mogelijk bij hem weg hebben. En hoe zal Eva reageren op het feit dat Trouble en Cohiba gefaald hebben in hun poging om de Titel terug te veroveren?

De 2018 editie van Dutch Pro Wrestling Revenge: Japanese Encounter zal gaan plaatsvinden op zaterdag 7 april aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland. Kaarten voor deze show zijn te koop via onze webshop.

Dutch Pro Wrestling Revenge: Japanese Encounter beloofd wederom een avond vol met spanning, actie, humor en intriges te worden. Dus mis deze avondvullende show voor jong en oud vol met entertainment en spektakel niet en bestel binnenkort snel uw kaarten!

  • Show Datum: zaterdag, 07 april 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland