DUTCH PRO WRESTLING X: 10TH ANNIVERSARY SHOW!

Op 29 september aanstaande zal de spanning om te snijden zijn als het geweld weer losbarst in de Hoekstee! De Dutch Superstars Of Wrestling zullen heel Hoek van Holland weer op stelten zetten want we vieren een feestje, namelijk ons 10e verjaardag.

Het begon allemaal op 28 september 2008 in de Leuningjes te Poeldijk en in de afgelopen 10 jaar hebben we veel beleefd in de ring. Rivalen zijn vrienden geworden en vrienden rivalen. Titels zijn gewonnen en verloren. De hardste bodyslams, clotheslines en chops zijn uitgedeeld.

10 jaar vol met spanning, spektakel, humor, intriges en natuurlijk verraad! 10 jaar lang een komen en gaan van nieuwe helden. En helaas ook het verdriet om het verlies van medewerkers en fans.

Eva Lynn is de afgelopen periode druk in de weer geweest om een grootse show op stelten te zetten en de Algemeen Manager, in misschien wel haar laatste show in deze functie, is er van overtuigd dat ze haar best heeft gedaan. Op 29 september aanstaande zal er een feest plaatsvinden!

De Soldiers Of Fortune wisten tijdens DPW Battlefront hun debuut extra glans te geven door hun overwinning op de Legendary Long & Thick. Sean Lucas en Andrei Ivanov hebben Eva Lynn laten weten dat ze wel zwaardere tegenstand hadden verwacht in plaats van twee fossielen. Onze Algemeen Manager heeft heel Europe rondgekeken op zoek naar de volgende tegenstanders voor de naar eigen zeggen beste tag team van Europa!

Kampioen Max Damon was de grote afwezige tijdens DPW Battlefront maar zal present zijn tijdens DPW X! Eva Lynn heeft de Kampioen al laten weten dat ze een internationale tegenstander voor hem heeft geregeld, maar ze houdt nog even voor zich wie deze uitdager gaat zijn. Zal Max Damon DPW X als Kampioen verlaten of zal er een nieuwe Kampioen worden gekroond?

Ook voor Kenzo Richards heeft Eva al een tegenstander in haar gedachte, maar ook hier houdt haar lippen stijf op elkaar wat betreft de identiteit van de tegenstander van de Dutch Fighting Machine. Eva is echter erg in haar nopjes met het contracteren van de tegenstander dus het lijkt er op dat Kenzo een ware uitdaging staat te wachten!

Iemand die wel al op de hoogte is tegen wie hij het 29 september zal gaan opnemen is Europees Kampioen Emil Sitoci. Tijdens DPW Battlefront werd hem via een video bekend gemaakt dat hij het zal gaan opnemen tegen voormalig Impact Wrestling Superster Bram!

En als klapper op de vuurpijl hebben we de wedstrijd die wel eens de belangrijkste wedstrijd in het geschiedenis van Dutch Pro Wrestling kan gaan worden aangezien de belangen groot zijn! Mark Kodiak zet zijn worstel carrière op het spel in zijn rematch tegen Michael Dante die zal gaan vechten voor het behoud van de baan van Eva Lynn. De uitkomst van deze wedstrijd kan wel eens de toekomst van DPW gaan bepalen!

DPW X vindt op zaterdag 29 september aanstaande plaats in de Hoekstee te Hoek van Holland. De kaartverkoop zal (ovb) op maandag 23 juli aanstaande beginnen. Voorafgaande aan de show zal er een Meet & Greet plaatsvinden met de deelnemers van de show!

Kom met ons onze verjaardag vieren en wees getuigen van een avond die ongetwijfeld de geschiedenis boeken in zal gaan!

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 UUR
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland