DPW FIGHT 2 SURVIVE 2018 – 8 DECEMBER, DE HOEKSTEE:

Met de schokkende gebeurtenissen tijdens DPW X nog vers in onze gedachte gaan we ons opmaken voor de 2018 worstelseizoen finale. Traditiegetrouw zal deze plaatsvinden tijdens Fight 2 Survive, op zaterdag 8 december aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Hollland (Rotterdam).

Tijdens DPW X kwam er een einde aan de illustere worstel carrière van Mark Kodiak. De Grizzly Renegade moest de onderspit delven tegen Michael Dante nadat Algemeen Manager Eva Lynn dankbaar misbruik maakte van de door Kodiak zelf aangevraagde No Holds Barred regels! Doordat er geen diskwalificatie mogelijk was had ze een aantal aanhangers bereid gevonden om Kodiak aan te vallen. Trouble Maker, Sean Lucas, Andrei Ivanov en uiteindelijk Santos hielpen Dante aan de overwinning en zorgde daarmee dat Kodiak zijn worstelschoenen aan de wilgen moet hangen.

Terwijl er hier mee een einde komt aan de worstel carrière van Mark Kodiak betekend dat gelijk dat de heerschappij van Eva Lynn voorlopig nog niet ten einde is gekomen. Met haar grootste rivaal nu geneutraliseerd rijst de vraag wie haar nu tegengas gaat geven?

Kenzo Richards heeft ondertussen zijn handen vol aan het Friese Beest Jurn Simmons. Hun eerste confrontatie ooit tijdens DPW X eindigde onbeslist doordat scheidsrechter Mario Kenzo als winnaar aanwees. Maar scheidsrechter Mike, die nadat Mario was uitgeschakeld naar de ring kwam, wees vervolgens Jurn als winnaar aan. Kenzo daagde vervolgens Jurn uit tot een nieuwe wedstrijd die op zaterdag 8 december aanstaande zal gaan plaatsvinden tijdens de 2018 editie van Fight 2 Survive.

Kampioen Max Damon wist met succes zijn titel te verdedigen tegen zijn Italiaanse tegenstander Fabio Ferrari. De King Of Bling mag zich nu gaan opmaken voor een nieuwe uitdager. En zal ondertussen ook de hete adam van de nieuwe High Stakes Koffer eigenaar Santos voelen. Zijn de voormalig ZER010-leden op weg naar nieuwe strijd om de Titel?

Daniel van Kuijk heeft zich jarenlang omringt door gelijkgestemde of handlangers maar zal nu voor het eerst sinds jaren van zijn eigen kracht moeten uitgaan. Zal Ons Nieuwe Voorbeeld in staat zijn om het op zichzelf te redden of zal hij op zoek gaan naar nieuwe vrienden?

Ondertussen kunnen we het ook een traditie gaan noemen want ook dit jaar sluiten we het worstelseizoen af met de Leos van Elk Memorial Battle Royal! Wie zal na Max Damon in 2016 en Kenzo Richards in 2017 dit jaar de meest belangrijke Battle Royal van Nederland weten te winnen en daarmee de Leos van Elk Memorial Cup weten te veroveren?

De 2018 editie van Fight 2 Survive zal plaatsvinden op zaterdag 8 december aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam). Wees getuigen van een live avond vol met spektakel, humor, intriges en harde body slams met al uw favoriete Dutch Superstars Of Wrestling en bestel vandaag nog uw kaarten!

  • Show Datum: zaterdag, 08 december 2018
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland