EVA LYNN’S DUTCH PRO WRESTLING PRESENTS… HIGH VOLTAGE

Op zaterdag 2 februari aanstaande zal het geweld weer losbarsten in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) als we het 2019 Worstelseizoen traditioneel aftrappen met High Voltage! Algemeen Manager Eva Lynn is ondertussen al druk bezig geweest met het voorbereiden van de show.

Tijdens de 2018 editie van Fight 2 Survive verliep het allemaal niet zo volgens de plannen van onze Algemeen Manager. Niet alleen wist Max Damon de Titel te behouden ten koste van zijn door Eva verkozen uitdager Michael Dante. Maar tot groot ongenoegen van Eva maakte ook Mark Kodiak haar duidelijk dat ze nog niet van hem verlost is!

Michael Dante leek hard op weg om Max Damon te onttronen als Kampioen – helemaal toen Eva’s handlanger – Sean Lucas, Santos, Trouble Maker en Christo Cohiba – zich met de wedstrijd gingen bemoeien. Echter kwam Mark Kodiak vanuit het niets de Kampioen te hulp. Dit tot grote ergernis van onze Algemeen Manager die op hoge poten naar de ring kwam gestormd. Maar het kwaad was ondertussen al geschied en de King Of Bling verliet als Kampioen de ring.

Terwijl Eva verbaal helemaal losging op Kodiak liet de Grizzly Renegade duidelijk weten dat hij er alles aan zal doen om het leven van Eva en haar handlangers zuur te maken.

Ondertussen kondigde onze Algemeen Manager ook aan dat Michael Dante op zaterdag 2 februari aanstaande – tijdens de 2018 editie van High Voltage – een herkansing zal krijgen om de Titel alsnog te veroveren.

Ondertussen staat ook Santos klaar in de startblokken om toe te slaan met zijn High Stakes Koffer!

Axl Star wist een dubbele overwinning te behalen tijdens Fight 2 Survive. Samen met Long & Thick wist hij het team bestaande uit Santos, Trouble Maker en Christo Cohiba te verslaan. Maar nog belangrijker was het feit dat hij de 2018 Leos van Elk Memorial Battle Royal wist te winnen. Dat niet iedereen daar tevreden was bleek Backstage toen Daniel van Kuijk – die als laatste geëlimineerd werd – een slechte verliezer bleek. Volgens onbevestigde bronnen wilde “Ons Nieuwe Voorbeeld” de “Future Legend” aanvallen maar wisten DPW Crewmembers dit te voorkomen.

Daniel voelt zich gesterkt nu hij het onmogelijke voor elkaar heeft gekregen: een succesvolle samenwerking tussen een Rotterdammer en een Amsterdammer: Nick Lux. Lux zelf heeft ook nog wat recht te zetten met Axl Star, want hij werd ook door de uiteindelijke winnaar geëlimineerd.

Tijdens de 2018 Leos van Elk Memorial maakte ook twee nieuwe worsteltalenten hun debuut waarbij vooral de duistere Nicolas Kleiser indruk wist te maken. Kleiser is een indrukwekkende verschijning die wordt bijgestaan door Alyssa Sylum en menig Dutch Superstar Of Wrestling kijkt al met bevende knieën uit naar een confrontatie met de gemaskerde nieuweling.

Daar waar de aandacht vooral door Nicolas Kleiser werd opgeëist kon Erion rustig zijn momenten uitkiezen om toe te slaan.

Beide nieuwelingen willen in 2019 een permanente positie binnen het Dutch Pro Wrestling rooster veroveren en zullen er alles aan doen om hun naam te vestigen.

Het 2019 Worstelseizoen belooft dus wederom een jaar vol met spanning, spektakel, intriges en verrassingen te worden! Mis dus de 2019 editie van High Voltage niet zodat je vanaf het begin alle ontwikkelingen kan meemaken!

De 2019 editie van High Voltage vindt plaats op zaterdag 2 februari aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam). De show begint om 19:30 uur en de deuren tot de zaal gaan om 19:00 uur open.

Kaarten zijn te bestellen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/!

Let op: Er zijn maar een beperkt aantal ringside kaarten beschikbaar! Wacht dus niet te lang met bestellen als je zeker wilt zijn van plaatsen rond de ring. Natuurlijk zijn er daarnaast ook nog tribunekaarten beschikbaar!

  • Show Datum: zaterdag, 02 februari 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland