EVA LYNN’S DUTCH PRO WRESTLING PRESENTS… WRESTLING RAMPAGE

De 2019 editie van High Voltage zal de geschiedenisboeken ingaan als een van de meest controversiële avonden in het geschiedenis van het Nederlands worstelen! Na 413 dagen is er een einde gekomen aan de heerschappij van Max Damon als Kampioen en werd Michael Dante tot nieuwe Kampioen gekroond! Dit allemaal tot groot genoegen van onze Algemeen Manager, Eva Lynn!

2 februari 2019 zal officieel de boeken in gaan als de geboorte van EVA’S EMPIRE!

Michael Dante is de 11e persoon die beslag heeft weten te leggen op de Dutch Heavyweight Championship. Normaal zouden we schrijven dat hem nu de zware taak gaat wachten om de Titel voor langere termijn met succes te verdedigen, maar met de steun van Eva en haar handlangers wordt dat allemaal misschien niet zo lastig.

Terwijl Dante nageniet van zijn overwinning en Eva ongetwijfeld in de zevende hemel is nu ze eindelijk haar doel heeft bereikt moet ze ook goed gaan nadenken hoe ze de dreiging van Santos en de High Stakes Koffer gaan neutraliseren nu Santos duidelijk zijn eigen weg is ingeslagen en niet meer naar de pijpen van onze Algemeen Manager danst.

Daarnaastspeelt ook nog steeds de dreiging van Mark Kodiak die maar niet van het toneel wilt verdwijnen tot groot ongenoegen van Eva! En voormalig Kampioen Max Damon zal ongetwijfeld ook maar al te graag nog een poging krijgen om wraak te nemen.

Met het kronen van een nieuwe Kampioen wordt het ook de hoogste tijd om een nieuwe uitdager te vinden! En op zaterdag 30 maart aanstaande zullen de Dutch Superstars Of Wrestling de kans krijgen om een titelwedstrijd te verdienen als ze de ring betreden in de RAMPAGE RUMBLE!

Chaos zal ongetwijfeld overheersen als de 20 worstelaars een voor een de ring betreden om te bepalen wie zich de volgende uitdager mag noemen!

Naast de Rampage Rumble zullen er natuurlijk nog meer wedstrijden gaan plaatsvinden tijdens WRESTLING RAMPAGE in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).
Waarover later meer!

DPW Wrestling Rampage vindt plaats op zaterdag 30 maart aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam). De show begint om 19:30 uur en de deuren tot de zaal gaan om 19:00 uur open.

Kaarten zijn vanaf dinsdag 12 februari 2019 om 19:00 uur te bestellen via https://www.dutchprowrestling.com/shop/

Let op: Er zijn maar een beperkt aantal ringside kaarten beschikbaar! Wacht dus niet te lang met bestellen als je zeker wilt zijn van plaatsen rond de ring. Natuurlijk zijn er daarnaast ook nog tribunekaarten beschikbaar!

  • Show Datum: zaterdag, 30 maart 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland