DUTCH PRO WRESTLING PRESENTS… HIGH VOLTAGE 2020

Met het 2019 worstelseizoen te hebben afgesloten met Fight 2 Survive gaan de worstelaars en medewerkers van Dutch Pro Wrestling nu even van een welverdiende vakantie genieten tijdens de aankomende feestdagen.

Maar op zaterdag 1 februari aanstaande barst het geweld alweer op met de opener van het 2020 worstelseizoen: HIGH VOLTAGE!

De gebeurtenissen van Fight 2 Survive zullen grote gevolgen hebben voor de nabije toekomst van DPW! Door de overwinning van Kodiak’s Resistance – bestaande uit Mark Kodiak, Max Damon, Santos en Johnny Evers – moeten we afscheid van Eva Lynn als Algemeen Manager! Het Raad van Bestuur zal binnenkort samenkomen om een besluit te nemen hoe het vertrek van Eva zal worden opgevangen.

Ook gaan we afscheid nemen van Santos als actieve worstelaar. Na zijn winst van de 2019 Leos van Elk Memorial Battle Royal kondigde de tweevoudig voormalig Kampioen aan dat hij gaat stoppen met worstelen en dat hij tijdens High Voltage zijn laatste wedstrijd zal worstelen.

Kampioen Mark Kodiak mag dan DPW hebben verlost van zijn plaaggeest Eva Lynn, maar hij mag zich nu gaan opmaken voor nieuwe uitdagers. En met de ongeslagen Nick Lux en de Belgische valsspeler Aaron Achilles bieden zich de eerste potentiele struikelblokken al aan.

Axl Star kwam erachter dat het misschien toch niet zo goed idee was om Alyssa af te wijzen nu Nicolas Kleiser zijn terugkeer heeft gemaakt en de jacht op de Rockster heeft geopend.

De 2020 editie van High Voltage zal plaatsvinden op zaterdag 1 februari aanstaande in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en kaarten zijn te koop via www.dutchprowrestling.nl/shop/ vanaf maandag 16 december 2019, 19:00 uur

  • Show Datum: zaterdag, 01 februari 2020
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland