DPW POWERSLAM - ÆRION VERSUS TROUBLE MAKER

Tijdens Fully Charged ging Ærion de confrontatie aan met speciale gast Joey Fields. De voormalige Kampioen had net zijn worstelpensioen aangekondigd en bekend gemaakt dat hij eind dit jaar Leos van Elk zal inwijden in de Dutch Wrestling Hall Of Fame toen de Artist ten tonele verscheen.
Duidelijk gefrustreerd naar aanleiding van zijn verliespartij eerder op de avond tegen Max Damon probeerde hij Fields uit te dagen. Fields liet duidelijk merken hier niet van gediend te zijn, maar Ærion had hier geen boodschap aan. Waarop ringspreker Louis van Eden de bewaking om hulp vroeg. Ærion gaf zich echter niet zomaar gewonnen en ging los op de bewakers.
Nieuwe DPW Commissaris Steve Taurus kwam naar de ring gestormd en liet aan de Artist weten dat als hij zo graag wilde vechten, hij een tegenstander voor hem had voor volgende show: Trouble Maker! De ADHD-Warrior kwam naar de ring en er volgde een confrontatie tussen de twee kemphanen.
Tijdens Dutch Pro Wrestling Powerslam op zaterdag 25 juni aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) zullen Ærion en Trouble Maker het nu tegen elkaar gaan opnemen!
 
Zal Trouble Maker de grote mond van de Artist tot zwijgen kunnen brengen? Of weet Ærion de overwinning te behalen? Kom het zelf aanschouwen en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl!
  • Show Datum: zaterdag, 25 juni 2022
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland