Dutch Pro Wrestling - zaterdag, 01 juni 2019

DUTCH PRO WRESTLING presents BATTLEFRONT: DANTE VERSUS KENZO!

Tijdens WRESTLING RAMPAGE wist KENZO RICHARDS de RAMPAGE RUMBLE op zijn naam te schrijven door als laatste debutant AARON ACHILLES, die eerder op de avond nog de uiteindelijke winnaar te verslaan, te elimineren. Met zijn overwinning in de Rampage Rumble verdiend de DUTCH FIGHTING MACHINE een TITEL WEDSTRIJD op ZATERDAG 1 JUNI AANSTAANDE tegen KAMPIOEN MICHAEL DANTE tijdens de 2019 editie van DUTCH PRO WRESTLING BATTLEFRONT!

Het is ondertussen alweer een tijd geleden dat de SENSEI OF CHOPS voor een titelwedstrijd in aanmerking kwam. De laatste keer dat hij een gooi deed naar de DUTCH HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP dateert alweer van OKTOBER 2017 toen TROUBLE MAKER nog Kampioen was. En het is al veel langer geleden dat Kenzo zich de Kampioen mocht noemen. Tussen 29 juni 2009 en 7 maart 2010 was Kenzo de houder van de titel. Hij was zelfs de allereerste Dutch Heavyweight Champion! Nu na 9 jaar wachten wil hij maar één ding en dat is eindelijk de titel terugveroveren!

Op zaterdag 1 juni aanstaande krijgt hij de kans als hij het gaat opnemen tegen huidige Kampioen Michael Dante die voor het eerst sinds hij MAX DAMON afgelopen februari wist te onttronen de titel zal gaan verdedigen. Kenzo Richards zal goed over zijn schouders moeten kijken tijdens de wedstrijd want ALGEMEEN MANAGER EVA LYNN is niet zomaar van plan om haar Kampioen te laten onttronen en zal ongetwijfeld de leden van EVA’S EMPIRE achter de hand houden om eventueel te laten ingrijpen mocht het allemaal niet volgens haar wens verlopen!

En daarnaast heerst ook nog steeds de dreiging van SANTOS en de HIGH STAKES KOFFER! TROUBLE MAKER wist Santos te elimineren tijdens de Rampage Rumble en wacht nu een beloning. Eva heeft nog niet bekend gemaakt wat deze beloning inhoudt maar ze zal Santos in ieder geval flink willen dwarszitten in zijn queeste om de titel te veroveren.

En ondanks alle noodvoorzieningen die Eva Lynn treft blijft MARK KODIAK haar maar dwarsbomen. Ook tijdens de Rampage Rumble wist hij weer op te duiken en wist hij Eva’s persoonlijke securityteam een kopje kleiner te maken en Trouble Maker uit te schakelen. Eva is ongetwijfeld uit op wraak en zal tot het uiterste gaan om de GRIZZLY RENEGADE buiten de deur te houden.

DANIEL VAN KUIJK en NICK LUX, samen bekend als BLOED, ZWEET & TRANEN (BZT) wisten gezamenlijk de overwinning te behalen op de veteranen van LONG & THICK. Maar tijdens de Rampage Rumble werden ze verrast door de gemaskerde LOS BALLOS COLLOSOS die de leden van BZT wisten te elimineren. Iets wat niet in goede aard is gevallen bij de Rotterdammer en zijn Amsterdamse tag team partner.

Dutch Pro Wrestling Battlefront belooft wederom een avond vol met actie, spanning en spektakel voor jong en oud te worden zoals uw gewend bent van Dutch Pro Wrestling! Kaarten zijn vanaf 2 APRIL, om 19:00 uur te koop via onze WEBSHOP: www.dutchprowrestling.com/shop/