Over DPW

Dutch Pro Wrestling is in 2008 opgericht en sinds die tijd uitgegroeid tot een toonaangevende worstelorganisatie binnen Nederland. Jaarlijks organiseert Dutch Pro Wrestling meerdere evenementen vol met spektakel, entertainment en het betere gooi en smijt werk, en heeft daarmee een loyale fanbasis opgebouwd, met fans in binnen- en buitenland.

Dutch Pro Wrestling organiseert Pro-Wrestling evenementen binnen Nederland en heeft zichzelf als doel gesteld om Pro-Wrestling in Nederland bekend te maken onder het grote publiek. Pro-Wrestling - in de volksmond vaak "Amerikaans Show Worstelen" genoemd - heeft in Nederland nog niet zo grote reputatie opgebouwd als in landen als Amerika, Japan, Engeland en Duitsland, waar het een miljoenen business is.

Wij trachten via onze evenementen te laten zien dat Pro-Wrestling een spectaculaire vorm van live entertainment is en waarbij de talenten in de ring goedgetrainde worstelaars zijn.

Dankzij onze samenwerking met een aantal Europese organisaties zijn wij de afgelopen jaren in staat geweest om mening worstellegende naar Nederland te halen en hebben de DPW Fans de kans gekregen om via speciale Fan Fest evenementen hun van TV bekende idolen te ontmoeten.

DPW Grand Slam imgr8810

Amerikaanse worstelgrootheden als Kevin Nash, Rob van Dam, Rhyno, Al Snow, Billy Gunn, Chavo Guerrero, Chris Masters, Tommy Dreamer, Bully Ray (ook bekend als Bubba Ray Dudley), Carlito, Shelton Benjamin, D-Lo Brown, MVP en de Japanse worstellegende Jushin "Thunder" Liger zijn de afgelopen jaren actief in onze ring geweest.

152147316.OEBS8Pa0

WWE Hall Of Famer "The Million Dollar Man" Ted DiBiase heeft dienst gedaan als Guest General Manager, en voormalig WCW World Heavyweight Champion "Big Poppa Pump" Scott Steiner wist in 2013 zelfs de Dutch Heavyweight Championship te winnen.

Ook toekomstige sterren, zoals Adrian Neville en Sami Zayn zijn actief geweest binnen de Dutch Pro Wrestling ring voordat ze de stap naar de grootste worstelorganisatie ter wereld, World Wrestling Entertainment, in Amerika maakte.

Daarnaast heeft Dutch Pro Wrestling een rooster vol met Nederlandse worstelsterren - zoals Kenzo Richards, Mark Kodiak, Santos, Emil Sitoci en Mot van Kunder - die zowel nationaal als internationaal naam weten te maken.

141097686.U0x4vSic.dpw high voltage MG 3350

Ook aan media aandacht ontbreekt het Dutch Pro Wrestling niet. In 2012 stond Dutch Pro Wrestling centraal in een aflevering van "De Wereld Van Beau" en presenteerde wij het worsteldebuut van Beau van Erven-Dorens.

In 2014 werd Dutch Superstar Of Wrestling Emil Sitoci een Bekende Nederlander toen hij als één van de originele bewoners het Utopia terrein betrad. Dutch Pro Wrestling organiseerde samen met Emil Sitoci een uitverkochte show op het Utopia terrein, en wist een kijkcijfer record te vestigen via de online streams.

Een Dutch Pro Wrestling evenement staat garant voor een avond vol met spanning, drama, humor en spektakel waarbij u op het puntje van uw stoel van de actie kunt genieten, en er soms zelfs midden in zult belanden. Een Dutch Pro Wrestling evenement is daarnaast ook nog eens geschikt voor alle leeftijden!

Als u nog nooit naar een Dutch Pro Wrestling evenement bent geweest, trek dan eens de stoute schoenen aan en laat u verrassen door het spektakel!

Dutch Pro Wrestling
Action | Sports | Entertainment

facebook     twitter     youtube     google     rss