Dutch Pro Wrestling - zaterdag, 31 augustus 2019

SUMMER SHOWDOWN 2019: TURN UP THE HEAT AGAIN!

Na een welverdiende zomervakantie barst op ZATERDAG 31 AUGUSTUS aanstaande het geweld weer los in DE HOEKSTEE, HOEK VAN HOLLAND (ROTTERDAM) tijdens de 2019 editie van SUMMER SHOWDOWN – onze traditionele jaarlijkse spectaculaire zomershow! Ook dit jaar presenteert Dutch Pro Wrestling een show vol met het betere gooi- en smijtwerk die je als ware worstelfan niet mag missen!

Summer Showdown heeft in het verleden al garant gestaan voor shows vol met spektakel, controversies en verrassingen; en ook dit jaar belooft Summer Showdown weer een ongelofelijke avond te worden, waar nog lang over zal worden nagepraat!

Met de controversiële gebeurtenissen tijdens BATTLEFRONT – afgelopen mei – nog vers in de herinnering zal het ongetwijfeld niemand verbazen dat algemeen manager EVA LYNN op wraak zint. Zeker nu MARK KODIAK met de gevaarlijke HIGH STAKES KOFFER rondloopt die hij verrassend wist toe te eigenen in de main event van Battlefront!

Kampioen MICHAEL DANTE voelt nu meer dan ooit de hete adem van de GRIZZLY RENEGADE in zijn nek! Maar zowel TROUBLE MAKER als SANTOS zullen ook niet al te blij zijn met de recente ontwikkelingen!

Wie ook niet blij is? KENZO RICHARDS! Tijdens Battlefront deed de SENSEI OF CHOPS vergeefs een gooi naar de DUTCH HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP. Dankzij bemoeienis van AARON ACHILLES kon kampioen MICHAEL DANTE met succes zijn titel verdedigen tegen de DUTCH FIGHTING MACHINE! Iets wat Kenzo ongetwijfeld niet snel zal vergeten! De kans is dan ook groot dat hij THE PRINCE op 31 augustus aanstaande op een aantal vernietigende CHOPS zal trakteren!

AXL STAR heeft nog niet veel geluk gehad dit worstelseizoen. En tijdens Battlefront verloor hij alweer zijn wedstrijd. Niet dat CARLOS ROBERTO eerlijk de strijd aanging; want hij kreeg hulp van manager CHRISTO COHIBA! Na de wedstrijd daagde de gefrustreerde Rock Star zijn tegenstanders uit tot een tag team wedstrijd!

Zal MARK KODIAK tijdens SUMMER SHOWDOWN de High Stakes koffer gaan inzetten en een titelwedstrijd opeisen? Zal KENZO RICHARDS zijn handdruk weten achter te laten op AARON ACHILLES? En wie zal de tag team partner zijn van AXL STAR?

Kom er ZATERDAG 31 AUGUSTUS zelf achter tijdens de 2019 editie van SUMMER SHOWDOWN in de HOEKSTEE, HOEK VAN HOLLAND (ROTTERDAM) en wees getuigen van een avond vol met spanning, humor, intriges en het betere gooi- en smijtwerk!