Dutch Pro Wrestling - zaterdag, 23 mei 2020

DUTCH PRO WRESTLING presents... BATTLEFRONT 2020

De 2020 editie van High Voltage zal de geschiedenisboeken ingaan door de Final Fight tussen Kenzo Richards en Santos. Na een brute wedstrijd waarbij beide worstelveteranen tot het uiterste gingen om de overwinning binnen te slepen, werden ze wreed verstoord door een gefrustreerde Lloyd Pengel, die een stel vrienden om zich heen had verzameld. Echter kwamen er al snel huptroepen naar de ring en aan het einde van de avond stond Santos samen met DPW Originals Kenzo, Kampioen Mark Kodiak, Max Damon en Trouble Maker als overwinnaars in de ring.

Nu Santos zijn worstelschoenen aan de wilgen heeft gehangen, maken we ons op voor de 2020 editie van Dutch Pro Wrestling Battlefront. En het lijkt erop dat de volgende generatie klaar staat om in zijn voetsporen te treden.

Mark Kodiak wist zijn Dutch Heavyweight Championship te behouden, maar dit gebeurde niet zonder slag en stoot. Zijn Belgische uitdager Aaron Achilles liet duidelijk zien dat hij klaar is om de volgende stap in zijn worstel carrière te zetten. De Belg verliet de ring wel als overwinnaar, maar zonder de Titel. Omdat de Titel niet via diskwalificatie gewonnen kan worden. Maar Achilles weet ook al, dat hij verzekerd is van een herkansing op de volgende show! Zal de Prince dan wel in staat zijn om de Grizzly Renegade te onttronen en zich daarmee tot de Koning te kronen?

Mocht het Aaron Achilles niet lukken om zijn herkansing te verzilveren, dan staat Nick Lux alweer klaar om het stokje over te nemen! Of misschien wordt hij wel de eerste bedreiging van een eventuele nieuwe Kampioen! Lux wist Johnny Evers te verslaan en werd daarmee de nieuwe Number One Contender. Hij kreeg onverwachts hulp van de debuterende Richie Julio, die Evers na de wedstrijd ook nog eens aanviel.

Richie Julio mag dan misschien nieuw binnen Dutch Pro Wrestling zijn, maar de voormalig 4-voudig Tag Team Kampioen is al actief sinds 2002 en is een voormalig trainee van Santos, Mark Kodiak en zelfs een voormalig tag team partner van Kenzo Richards die ooit bij de Dutch Wrestling Federation is begonnen. 

Nicolas Kleiser en Alyssa kwamen ook de boel weer verstoren tijdens de wedstrijd van Axl Star, maar dit keer koos de Rockstar voor de aanval. Na een wild gevecht op de entranceramp, besloot Star om het heft in eigen handen te nemen en zijn stalker uit te dagen tot een wedstrijd op 23 mei 2020.

Dutch Pro Wrestling Battlefront zal plaatsvinden op zaterdag 23 mei aanstaande in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam) en belooft wederom een avond vol met spektakel en harde acties te worden!

De kaartverkoop is gestart en kaarten voor Battlefront zijn verkrijgbaar via www.dutchprowrestling.nl/shop