Dutch Pro Wrestling - dinsdag, 22 november 2022

DPW FIGHT 2 SURVIVE - TAG TEAM GAUNTLET MATCH!

Vier Tag Teams zijn aangekondigd voor DPW Fight 2 Survive, die elkaar gaan treffen in een Tag Team Gauntlet wedstrijd!
 
Flinke tag team aktie tussen de teams van Long & Thick, De Vlaamse Catch Coalitie, Valentine & Lux en The Havana Club. Wie staat dominant als winnaar aan het einde van deze wedstrijd.
 
Het is tijd voor Tag Team Action bij Fight 2 Survive.
 
DPW Fight 2 Survive
Zaterdag 26 november 2022
Zaal open 19:00 uur
Showtime 19:30 uur
De Hoekstee, Mercatorweg 50, Hoek van Holland
 
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.dpwshop.nl
 
Get ready for The Fight of your Life!

NEW SHOWS 2023

Get ready Fans voor nieuwe DPW Shows voor 2023!
 
In het nieuwe jaar komen weer terug met een reeks DPW Shows.
 
Zet de onderstaande data in je agenda voor 2023.
 
22 april 2023
1 juli 2023
29 september 2023
18 november 2023
 
We beginnen binnenkort al met de verkoop van kaarten voor de eerste shows.
Kaarten zullen verkrijgbaar via www.dpwshop.nl
 
Get your dose of Dutch Pro Wrestling and be part of a fun DPW Fan community.

DPW FIGHT 2 SURVIVE - TAG TEAM GAUNTLET MATCH! - LONG & THICK with DICK

Het vierde en laatste team voor de deze Tag Team Gauntlet match zijn onze eigen publieksfavorieten Bas en Mot van Kunder. Uiteraard bijgestaan door hun sidekick Dick van Kunder!
 
De broers uit Kunrade hebben hun handen vol gehad aan het team van de Cubanen, maar wisten zich toch staande te houden en te laten zien dat zij het team met de meeste ervaring binnen Nederland zijn.
 
Zij zijn altijd flamboyant en verrassend, hun opkomst is een feestje en zij weten het publiek altijd te vermaken! Dick zal nog wel eens de troef kunnen zijn, want met al deze teams, is een extra paar ogen rondom de ring lang zo gek nog niet.
Wij zijn klaar voor deze groep van Rainbow Warriors op zaterdag 26 november!
 
Het is tijd voor Tag Team Action bij Fight 2 Survive.

DPW FIGHT 2 SURVIVE - TAG TEAM GAUNTLET MATCH! - VALENTINE & LUX

Het derde team voor de Tag Team Gauntlet is een samengesteld team tussen Nick Lux en Scotty Valentine. Valentine is ook een nieuw gezicht bij Dutch Pro Wrestling en maakt dus zijn debuut deze avond.
Nu heeft de Amsterdammer aardig wat tag-team ervaring, maar van stabiliteit is bij Lux nooit sprake geweest. Ook Valentine heeft al menig tag team wedstrijd mogen draaien in binnen en buitenland. Zelfs nog met Danny Sparks, die nu in een ander tag team samenstelling aan deze wedstrijd zal deelnemen.
 
Je kunt je gerust afvragen of Steve Taurus hiermee een soort dr. Frankenstein Team heeft gecreëerd? Want of deze regiogenoten überhaupt door één deur kunnen, laat staan samenwerken in de ring, en dan ook nog eens tegenover goed op elkaar ingespeelde teams, is vragen om problemen.
 
Of is dit juist de ideale combinatie voor een overwinning in deze wedstrijd!
 
Het is tijd voor Tag Team Action bij Fight 2 Survive.

DUTCH WRESTLING HALL OF FAME – CLASS OF ’22: RICK PETERS

Zoals bekend, zullen wij op zaterdag 26 november, tijdens DPW Fight 2 Survive, een moment nemen om een aantal personen te eren en op te nemen in de Dutch Wrestling Hall of Fame.
 
Eerder was al bekend gemaakt dat Leos van Elk en Bas van Kunder worden opgenomen in de Dutch Wrestling Hall of Fame voor hun bijdrage aan het Nederlands worstelen, door middel van hun inzet of invloed.
Wij voegen daar zeer graag, een derde Hall of Fame inductee aan toe, waarvan wij vinden dat hij in de geschiedenis van Pro-Wrestling in Nederland, een bijzondere bijdrage heeft gebracht.
Voor zijn verdiensten, inzet en motivatie, zowel als promoter en announcer bij Dutch Pro Wrestling nemen wij, Rick Peters op in de Dutch Wrestling Hall of Fame!
 
Rick is zeker geen onbekende in de wereld van Pro-Wrestling en maakte lange tijd deel uit van het team van Dutch Pro Wrestling. In zijn vroege jaren, na de oprichting van de allereerste promotie FCW, was hij regelmatig met zijn compagnon Sjoerd Zegers langs de worstelring te vinden, om elk evenement middels camera vast te leggen. Langzaamaan groeide zijn bekendheid bij de promoties in zowel binnen als buitenland.
 
Daarna was hij te vinden bij promoties zoals 1 Pro Wrestling, Dutch Championship Wrestling en niet veel later was hij betrokken bij de oprichting van Dutch Pro Wrestling.
Rick was de allereerste in Nederland, die het concept va de Supershow naar Nederland bracht. Als onderdeel van het DPW Team, brachten zij de grote shows met sterren zoals Kevin Nash, Rob van Dam, Rhyno, Al Snow, Scott Steiner, Million Dollarman, Terry Funk, Carlito, Chris Masters, Jushin Thunder Liger en nog vele andere grote namen, binnen het handbereik van de Nederlandse Worstel Fan.
 
Rick Peters pakte bij Dutch Pro Wrestling, tijdens een talent search, een keer de microfoon op en toen bleek dat hij zelf een enorm talent had en werd hij de vaste ring-announcer van DPW. Met een flair en een geluid, zoals zijn voorbeeld, wrestling announcer Michael Buffer, wist Rick de shows, elke keer op hoog niveau te presenteren.
 
Wat Rick ook deed bij Dutch Pro Wrestling, promoten van de Supershows of het aankondigen van menig talent, hij deed het met het grootste plezier, voor de sport waar we allemaal van houden, Pro-Wrestling!
 
Rick Peters verdiend door zijn inzet, toewijding en bijdrage, een verdiende plek in de Dutch Wrestling Hall of Fame als onderdeel van de Class of ’22.
 
Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen bij dit bijzondere en eervolle moment.
 
De 2022 editie van Fight 2 Survive vindt plaats op zaterdag 26 november in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).
 
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.dpwshop.nl