Dutch Pro Wrestling - zaterdag, 26 november 2022

DPW FIGHT 2 SURVIVE - ZATERDAG 26 NOVEMBER 2022

Op zaterdag 26 november aanstaande keert Dutch Pro Wrestling terug naar de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) voor de 2022 worstelseizoen finale. Dit jaar herstellen we de traditie met de terugkeer van de 2022 editie van Fight 2 Survive!
In deze laatste show van 2022, zal worden gestreden om de Dutch Heavyweight championship tussen de huidige kampioen 'The Grizzly Renegade' Mark Kodiak, 'The Prince' Aaron Achilles en 'Untamable' Emil Sitoci in een Triple Threat Championship Match!
 
Tijdens de 2022 editie van Fight 2 Survive zal ook voor het eerst sinds 2019 weer gestreden worden om de prestigieuze Leos van Elk Memorial Cup in de Leos van Elk Memorial Battle Royal!
 
De show zal sowieso in het teken staan van de nalatenschap van onze ontvallen kameraad Leos, in de ring beter bekend onder de naam Günther Adler. De in 2011 helaas veel te jong overleden Leos zal namelijk extra in de spotlights worden gezet als hij wordt opgenomen in de Dutch Wrestling Hall Of Fame.
Niemand minder dan voormalig Kampioen Joey Fields zal de inductie voor zijn rekening nemen.
 
Ook de grondlegger van het hedendaagse Nederlands worstelen Bas van Kunder zal zijn verdiende plek krijgen in de Hall Of Fame als onderdeel van de Class Of ’22. De inductie van Bas zal worden verzorgd door ringspreker Louis van Eden.
 
Naast de Hall Of Fame inducties zullen wij natuurlijk ook wederom de harde klappen en het betere gooi en smijtwerk zoals u ondertussen al jaren van Dutch Pro Wrestling gewend bent!
 
De 2022 editie van Fight 2 Survive vindt plaats op zaterdag 26 november in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).
 
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.dpwshop.nl
 
The Fight of Your Life!