Dutch Pro Wrestling - maandag, 18 april 2022

LONG & THICK VERSUS HAVANA CLUB

De traditionele tag team wedstrijd mag natuurlijk ook niet ontbreken tijdens Fully Charged op zaterdag 23 april aanstaande.
De veteranen van Long & Thick, de gebroeders van Kunder, zullen gezamenlijk de ring betreden in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).
 
Ze zullen oude bekende tegenover zich treffen in de Havana club, bestaande uit de geniepige Christo Cohiba en de brute kracht van Carlos Roberto.
 
Zullen de flamboyante Bas en Mot met de overwinning de ring verlaten? Of zullen de veteranen verrast worden door hun tegenstanders?
 
Kom het zaterdag 23 april aanstaande zelf aanschouwen en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl

TRIPLE THREAT ACTION - AXL STAR VERSUS MBM VERSUS KIT KNOX

Onze worstelende Rockster Axl Star zal tijdens Fully Charged geen één maar twee tegenstanders tegenover zich vinden. Niet alleen zal hij MBM in de ring treffen; maar ook de uit Londen afkomstige Kit Knox zal aan de wedstrijd deelnemen.
 
Er kan er maar één als echte winnaar de ring verlaten!
 
Axl Star mag als enige Nederlander dan misschien op papier de favoriet bij het publiek lijken, maar de uit Wallonië MBM heeft ook zijn nodige fans onder de DPW-Fans.
Engelsman Kit Knox is echter de grote onbekende binnen de wedstrijd en zal er sterk op gebrand zijn om zijn Nederlands worsteldebuut extra glans te geven door met de overwinning terug naar Engeland te reizen.
 
Wie zal er als overwinnaar de ring verlaten? Kom het 23 april zelf live aanschouwen in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl!