Dutch Pro Wrestling - zaterdag, 24 september 2022

DPW SUMMER SHOWDOWN - Zaterdag 24 september 2022

Op zaterdag 24 september aanstaande barst het geweld wederom los in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) tijdens de 2022 editie van de grootste Nederlandse worstelshow van de zomer: SUMMER SHOWDOWN!

Op de afgelopen show DPW Powerslam wist Emil Sitoci in een zinderend main event, een titel kans voor zichzelf veilig te stellen, toen hij heel verrassend de Dutch Heavyweight kampioen Mark Kodiak wist te pinnen voor 3 tellen op de mat!
Steve Taurus had namelijk een speciale stipulatie aan deze Tag Team wedstrijd toegevoegd. Diegene die de pin in deze wedstrijd voor hemzelf zou veilig stellen, zou een titel wedstrijd krijgen. Aaron Achilles, de tagteam partner van Sitoci kwam bedrogen uit en kreeg als dank voor al zijn werk, een snapmare driver van Emil Sitoci.

Het Main Event van DPW Summer Showdown gaat dus om het Dutch Heavyweight Kampioenschap tussen Mark Kodiak en Emil Sitoci!

Maar ook zullen Bernard Vandamme en Aaron Achilles in actie komen! De line up zal verder worden vertrekt met onze sterren zoals The Troublemaker, Axl Star en Max Damon.
Cole Aiden zal wederom naar de verlichting van enkele worstelaars gaan zoeken. En het flamboyante team van Mot en Bas van Kunder zullen niet ontbreken!

De temperatuur zal omhoog gaan tijdens dit evenement, kom dus live genieten van het betere gooi en smijt werk en bestel vandaag nog je kaartje zodat je dicht op de actie zit!

De show begint om 19:30 en de deuren tot de zaal gaan om 19:00 open!