HIGH VOLTAGE 2017 - MARK KODIAK VERSUS THE TROUBLE MAKER – TITLE MATCH

Mark Kodiak heft een ijzeren greep om de Dutch Heavyweight Championship. Na met succes zijn titel verdedigt te hebben tegen voormalig Kampioen Santos en de Franse uitdager Jimmy Gavroche wist hij afgelopen december ook voormalig Kampioen Emil Sitoci te verslaan.

Nu het nieuwe worstelseizoen weer voor de deur staat houdt dit in dat er nieuwe uitdagers gaan opstaan. En deze nieuwe uitdagers hebben al...lemaal maar een droom, en dat is dat hij de persoon gaat zijn die de Grizzly Renegade gaat onttronen.
Iemand die er al lange tijd van droomt om eindelijk eens de hoofdprijs te pakken is Trouble Maker! In het verleden kwam hij al een aantal keer heel dicht bij de grootste overwinning in zijn carrière, maar door een samenloop van omstandigheden faalde hij tot nu toe keer op keer om de Titel echt te winnen.

Nu Trouble Maker is gaan samenwerken met manager Christo Cohiba hoopt hij snel op een ommekeer. De nieuwe houding van de ooit zo populaire Trouble moet er ook voor zorgen dat hij eindelijk zijn doel gaat bereiken. De Fans hebben afgedaan, en dat laat Trouble maar al te graag blijken ook.

Cohiba heeft bij General Manager Eva Lynn er voor gepleit dat een titel wedstrijd voor zijn client, 'good for business' zou zijn voor Dutch Pro Wrestling. Eva Lynn gaat akkoord met deze wedstrijd, omdat zij Kodiak als een Fighting Champion ziet en daarmee het jaar goed wil openen!

Mark Kodiak heeft in het verleden wel vaker tegenover Trouble Maker gestaan, en Trouble heeft zelfs een aantal overwinningen op zijn naam staan. Nou zeggen prestaties uit het verleden niet zo veel in de ring, maar Kodiak heeft het nog nooit tegen de vernieuwde versie van Trouble opgenomen; een versie die het niet schuwt om de regels aan zijn laars te lappen, of te misbruik te maken van de steun van zijn manager.

Daarnaast hangt ook nog steeds de dreiging van de High Stakes Koffer in de lucht. Iets dat Kodiak ook niet kan vergeten. Zeker niet aangezien de eigenaar van de Koffer, Hugo Atilles, ook onderdeel uitmaakt van de groep van Christo Cohiba!

Zal Trouble voor zijn eigen kansen gaan en eindelijk de Titel weten te winnen? Of maakt hij onderdeel uit van een groter plan van Christo Cohiba om via de High Stakes Koffer de Titel naar zijn groep te halen?

Of zal Mark Kodiak gewoon in staat zijn om de dreiging van Trouble van zich af te slaan en een mogelijke cash in van Hugo weten te neutraliseren?

Kom het zaterdag 28 januari aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2017 editie van High Voltage in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 28 januari 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss