HIGH VOLTAGE 2017 - MOT VAN KUNDER VERSUS JIMMY’S MYSTERY APPRENTICE!

Mot van Kunder heeft het sinds hij zijn gezicht liet zien tijdens de titel rematch tussen Mark Kodiak en Jimmy Gavroche aan de stok met de Fransman. Jimmy ziet nog steeds de bemoeienis van Mot als reden dat hij nu niet met de Dutch Heavyweight Championship rondloopt.

Afgelopen december nam de populaire Mot van Kunder het al op tegen de Franse Kampioen – een wedstrijd die Jimmy wist te winnen. Na de wedstr...ijd leek Jimmy Mot te hebben vergeven, maar niets was minder waar. De Fransman viel Mot aan en de aanval werd pas afgebroken toen Bas van Kunder zijn broer te hulp schoot.

Na de laffe aanval van de Fransman is nu Mot uit op wraak, en hij heeft Jimmy uitgedaagd tot een nieuwe wedstrijd. Helaas voor de Pink Flamingo kan Jimmy de uitdaging aankomende show niet accepteren, omdat hij andere verplichtingen heeft.

Echter heeft Jimmy aan Algemeen Manager Eva Lynn laten weten dat hij de afgelopen maanden een groot talent onder zijn vleugels heeft genomen, en deze worstelaar wilt op zaterdag 28 januari aanstaande graag de plaats innemen van Jimmy in de wedstrijd tegen Mot!

Jimmy heeft laten weten dat Mot op zijn tellen moet passen, want de identiteit van zijn tegenstander zal hem shockeren!

Wie zal in plaats van Jimmy Gavroche de uitdaging aannemen? En zal Mot inderdaad verrast worden door de identiteit van zijn tegenstander? En wie zal er met de overwinning naar huis gaan?

Kom het zaterdag 28 januari aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2017 editie van High Voltage in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 28 januari 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss