HIGH VOLTAGE 2017 - KENZO RICHARDS VERSUS HEIMO UKONSELKÄ

Sinds kort weten we dat de uit Finland afkomstige Heimo Unkonselkä op zaterdag 28 januari aanstaande zijn Dutch Pro Wrestling debuut zal gaan maken.

Na Scandinavië en Duitsland onveilig te hebben gemaakt stuurt de Wildman nu zijn Vikingschip richting Nederland om hier de boel te komen plunderen....

De Laatste Der Vikingen heeft al aangegeven dat hij het wenst op te nemen tegen de sterkste der sterkste, en hij verwacht dan ook dat hij op een ware krijger zal stuiten tijdens de 2017 editie van High Voltage!

Algemeen Manager Eva Lynn denkt in de populaire Kenzo Richards de juiste persoon te hebben gevonden die het eer van ons land kan verdedigen. Kenzo staat niet voor niets bekend als de Dutch Fighting Machine, en is dus in haar optiek de aangewezen persoon om tegenstand te bieden tegen de woesteling uit het noorden!

Zal Heimo in staat zijn om Kenzo te verslaan en daarmee een succesvol begin te maken met het veroveren van Nederland? Of zal Kenzo Richards de Laatste Der Vikingen met een gevoelige nederlaag weer terug sturen naar Finland?

Kom het zaterdag 28 januari aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2017 editie van High Voltage in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 28 januari 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss