DPW NEMESIS 2017 - MOT VAN KUNDER VERSUS SARA ELEKTRA

De flamboyante Mot van Kunder heeft het al een aantal maanden aan de stok met Jimmy Gavroche. Sinds Mot zich met de titelwedstrijd tussen de Fransman en Kampioen Mark Kodiak bemoeide heeft de Pink Flamingo een oogje op Jimmy. De eerste zoen smaakte voor Mot naar meer, maar Jimmy heeft daar totaal geen zin in.

Begin dit jaar liet Jimmy zijn geheime leerling los op Mot. Tot grote verrassing van de Rainb...ow Warrior bleek niemand minder dan de ooit zo populaire John Evers zijn krachten met de Franse Kampioen te hebben gebundeld. Dankzij de gemene trucjes die hij van zijn Franse leermeester heeft geleerd wist Evers zijn terugkeer naar Dutch Pro Wrestling glans te geven door de overwinning te pakken.

Tijdens Dutch Pro Wrestling Revenge bracht Mot zijn grote broer Bas mee terug om de strijd aan te gaan tegen het team bestaande uit Jimmy Gavroche en John Evers. Met dank aan Bas wist Mot eindelijk een overwinning te behalen op zijn rivaal. Na de wedstrijd had Jimmy echter nog een verrassing voor Mot toen hij besloot zijn geheime wapen in te zetten.

Jimmy daagde Mot uit tot een één tegen één wedstrijd; een wedstrijd die Mot maar al te graag wilde accepteren. Echter was het geen wedstrijd tussen Mot en Jimmy die Gavroche voorstelde, maar tussen Mot en zijn vriendin, Sara Elektra!

Mot liet al snel blijken helemaal niet blij te zijn met dit voorstel van Gavroche, maar Algemeen Manager Eva Lynn heeft ondertussen bevestigt dat de wedstrijd op 6 mei aanstaande tijdens Dutch Pro Wrestling Nemesis zal gaan plaatsvinden!

Zal Mot in staat zijn om het geheime wapen van Jimmy Gavroche van zich af te vechten? Of weet Sara Elektra Mot te vernederen door hem namens Jimmy te verslaan?

Kom het zaterdag 6 mei aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Nemesis in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 06 mei 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss