DPW NEMESIS 2017 - MAX DAMON VERSUS SANTOS

Sinds de ondergang van het ooit zo machtige ZER010 is voormalig Kampioen Santos totaal de weg kwijt geraakt. Terwijl voormalig ZER010-leden Daniel van Kuijk en Max Damon bezig zijn met het wederopbouwen van een succesvol solo carrière verzameld “Ons Voorbeeld” alleen nog maar verliespartijen.

De afgelopen periode had de enige worstelaar die zich tweevoudig voormalig Dutch Heavyweight Champion mag noemen het aan de stok met Angus McQ...ueen. De afgelopen show heeft Santos in zijn verlangen naar een sprong omhoog op de ranglijst zijn Schotse tegenstander zelfs het ziekenhuis in geslagen. McQueen is tot op heden nog niet herstelt van deze laffe aanval en zal aankomende show dan ook niet actief zijn.

Ondertussen roept Santos steeds dat hij meer en grotere tegenstand wilt hebben. In zijn waanzin ziet hij zich zelf als de maatstaaf binnen Dutch Pro Wrestling, en moet iedereen zich maar aan hem meten.

Daarnaast heeft hij ook nog steeds zijn zinnen gezet op het terugveroveren van de Dutch Heavyweight Championship, die nog steeds in het bezit is van Mark Kodiak.

Algemeen Manager Eva Lynn is het ondertussen een beetje zat geworden en is op zoek gegaan naar een tegenstander die Santos wel een lesje respect kan bijleren. In haar speurtocht naar een tegenstander is haar keuze gevallen op niemand minder dan Max Damon!

Santos reageerde enthousiast toen hij zijn tegenstander te horen kreeg. “Ons Voorbeeld” heeft namelijk nog een appeltje te schillen met zijn voormalige pupil.

Zal Santos in staat zijn om eindelijk weer eens een wedstrijd te winnen? Of gooit Max Damon wederom roet in het eten van zijn voormalige mentor?

  • Show Datum: zaterdag, 06 mei 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss